Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відбудеться продовольчий ярмарок “Золота осінь 2024”

У Калуші 12 жовтня відбудеться продовольчий ярмарок “Золота осінь 2024”, на якому жителі міста зможуть придбати різноманітні продукти від місцевих виробників.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Ярмарок проходитиме на території КП “Калуський муніципальний ринок” на вулиці Драгоманова. Цей захід стане чудовою можливістю для жителів Калуша та околиць запастись якісною сільськогосподарською продукцією, в тому числі медом, свіжими овочами, фруктами, м’ясними та молочними виробами, рибою, хлібобулочними та кондитерськими виробами, а також борошном, крупами та цукром. Прикарпатські агропромисловці працюють для нашого регіону, забезпечують продуктами харчування інші області та Збройні сили України.

На ярмарку також будуть представлені саджанці фруктових дерев, лохини, полуниці, малини та різноманітних квітів. Це дозволить жителям не лише заповнити свої запаси на зиму, але й підтримати місцевих фермерів та підприємців.

Варто зазначити, що 5 жовтня в Івано-Франківську відбувся подібний захід, на якому свою продукцію представили 25 виробників з усієї області.

Серія ярмарків “Золота осінь-2024” продовжиться, і 19 жовтня продовольчий ярмарок відбудеться у Коломиї за адресою: вулиця Атаманюка, 15.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору