Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Болехів починає опалювальний сезон

Болехів Опалювальний Сезон

Сьогодні, 14 жовтня, голова міста Іван Ясинин дав розпорядження про початок опалювального сезону в Болехівській громаді з 15 жовтня 2024 року.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Відповідно до розпорядження опалювальний період 2024-2025 років розпочнеться в усіх бюджетних установах громади. Керівникам установ і організацій рекомендовано регулювати подачу теплоносія в залежності від температури навколишнього середовища.

Опалення буде здійснюватись з 00:00 до 12:00 годин для забезпечення комфортних умов у будівлях при середньодобовій температурі навколишнього середовища до +8 °C. При зниженні середньодобової температури нижче +8 °C протягом трьох днів, опалення буде проводитись цілодобово. Також акцентується увага на дотриманні санітарних норм та забезпеченні надійного функціонування обладнання в опалювальний сезон.

Відділ житлово-комунального господарства, комунального майна, будівництва, транспорту, сільськогосподарського та благоустрою міськвиконкому, а також керівник Болехівського ККП отримали завдання забезпечити оперативне реагування на можливі аварійні ситуації, які можуть виникати під час проходження опалювального сезону.

Крім того, організаційний відділ має оприлюднити це розпорядження в засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради, а керуючий справами міськвиконкому буде здійснювати контроль за виконанням даного розпорядження.

Також за інформацією видання, у середу рішення про початок опалювального сезону будуть приймати і в Калуші.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору