Інформатор Калуш

ТРЕШ

Сестра написала заяву в поліцію на неповнолітнього брата за жорстоке поводження з її тваринами

Хлопець бив тварин

У Калуському районі сестра неповнолітнього хлопця звернулася до поліції, звинувативши його в жорстокому поводженні з її тваринами. Вона стверджує, що брат систематично знущався над її вихованцями, що спонукало подати заяву.

Ділиться Інформатор.

Згідно з матеріалами справи, 9 вересня 2024 року брат, перебуваючи вдома, копав клітку з кроликом та пнув кота, який зайшов до кімнати. В домі утримуються сім котів і один кролик. Наявність великої кількості тварин створює незручності для інших мешканців, і конфлікти між братом і сестрою виникають через це.

Також її брат з січня 2023 року керував мотоциклом по вулицях села Збора без водійських прав. У судовій справі було вказано, що мати хлопця купувала старі мотоцикли та забезпечувала його бензином, хоча усвідомлювала ризики, пов’язані з такою поведінкою. Вона постійно попереджала сина про можливі травми, однак це не зупинило його.

Заяву в поліцію щодо цих фактів написала її повнолітня дочка, яка на той час посварилася з братом. Мати зазначає, що на даний час вони помирилися.

Суддя Калуського міськрайонного суду розглянув ситуацію та встановив, що мати хлопця ухилилася від виконання обов’язків щодо виховання сина. Вона частково визнала свою провину, підтвердивши, що дозволяла синові їздити на мотоциклі.

Суд визнав матір винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і наклав адміністративне стягнення у вигляді попередження. Крім того, мати повинна сплатити судовий збір у розмірі 605 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору