Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: торт “Снікерс”

торт снікерс

До святкового столу приготуйте торт “Снікерс” тільки за цим рецептом. Тут нема зайвого клопоту із випіканням безе, пісочного тіста чи карамелі. Все максимально просто і неймовірний результат.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт тортика “Снікерс”.

Інгредієнти:

на форму 22*28см

ШОКОЛАДНИЙ БІСКВІТ:

(інгредієнти на 1 корж)

  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 100 г
  • ванільний цукор – 0,5 ч.л.
  • кефір – 200 г
  • масло – 80 г
  • борошно – 225 г
  • какао- 25 г
  • сода – 1 ч.л.
  • оцет – 1 ч.л.

Спекти 3 таких коржі.

КРЕМ ІЗ ЗГУЩЕНКОЮ:

  • згущене молоко – 350 г
  • масло – 150 г
  • арахіс смажений – 200 г
  • крекер – 200 г

БІЛИЙ КРЕМ:

  • крем-сир – 900 г
  • цукрова пудра – 120 г
  • масло – 300 г

ПРОСОЧУВАННЯ:

  • молоко – 100 мл

ГЛАЗУР:

  • шоколад – 100 г
  • молоко – 50 г
  • масло – 25 г

 Приготування:

Для коржа змішуємо яйця, цукор, ванільний цукор, кефір, топлене масло, збиваємо міксером. Додаємо погашену соду, какао та борошно. Випікаємо 1 корж. Тоді треба спекти ще таких 2 коржі, всього має вийти 3 коржі. Тісто має бути як густа сметана.

Готуємо крем: масло кімнатної температури збиваємо до світлого кольору, додаємо згущене молоко, збиваємо до однорідності. Тоді даємо подрібнений крекер та смажений арахіс.

Для білого крему змішуємо крем-сир із маслом та цукровою пудрою, перемішуємо до однорідності. Для просочення коржів беремо молоко.

Складаємо торт: на перший корж викладаємо крем із арахісом, кладемо другий корж, який також просочуємо молоком. На другий корж кладемо білий крем. Кладемо торт у холодильник на 12 годин.

Глазур: чорний шоколад заливаємо молоком, додаємо масло. Гріємо у мікрохвильовці короткими імпульсами 1-2 хв. Поливаємо тортик і прикрашаємо смаженим арахісом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору