До святкового столу приготуйте торт “Снікерс” тільки за цим рецептом. Тут нема зайвого клопоту із випіканням безе, пісочного тіста чи карамелі. Все максимально просто і неймовірний результат.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт тортика “Снікерс”.
Інгредієнти:
на форму 22*28см
ШОКОЛАДНИЙ БІСКВІТ:
(інгредієнти на 1 корж)
- яйця – 2 шт.
- цукор – 100 г
- ванільний цукор – 0,5 ч.л.
- кефір – 200 г
- масло – 80 г
- борошно – 225 г
- какао- 25 г
- сода – 1 ч.л.
- оцет – 1 ч.л.
Спекти 3 таких коржі.
КРЕМ ІЗ ЗГУЩЕНКОЮ:
- згущене молоко – 350 г
- масло – 150 г
- арахіс смажений – 200 г
- крекер – 200 г
БІЛИЙ КРЕМ:
- крем-сир – 900 г
- цукрова пудра – 120 г
- масло – 300 г
ПРОСОЧУВАННЯ:
- молоко – 100 мл
ГЛАЗУР:
- шоколад – 100 г
- молоко – 50 г
- масло – 25 г
Приготування:
Для коржа змішуємо яйця, цукор, ванільний цукор, кефір, топлене масло, збиваємо міксером. Додаємо погашену соду, какао та борошно. Випікаємо 1 корж. Тоді треба спекти ще таких 2 коржі, всього має вийти 3 коржі. Тісто має бути як густа сметана.
Готуємо крем: масло кімнатної температури збиваємо до світлого кольору, додаємо згущене молоко, збиваємо до однорідності. Тоді даємо подрібнений крекер та смажений арахіс.
Для білого крему змішуємо крем-сир із маслом та цукровою пудрою, перемішуємо до однорідності. Для просочення коржів беремо молоко.
Складаємо торт: на перший корж викладаємо крем із арахісом, кладемо другий корж, який також просочуємо молоком. На другий корж кладемо білий крем. Кладемо торт у холодильник на 12 годин.
Глазур: чорний шоколад заливаємо молоком, додаємо масло. Гріємо у мікрохвильовці короткими імпульсами 1-2 хв. Поливаємо тортик і прикрашаємо смаженим арахісом.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08