Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Євробачення: Kalush Orchestra зняв резервний виступ у Львові

Сподівайся на краще, але готуйся до гіршого. Ця фраза, на жаль, стосується російсько-української війни, остаточне завершення якої ми не можемо гарантувати на сьогодні, та на щастя, не стосується наших улюблених Kalush Orchestra та Євробачення!

Як повідомляє Інформатор посилаючись на телеграм-канал Євробачення Україна, колектив зумів зняти резервний виступ у Львові та вже надіслав його EBU.

Організатори міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2022” спеціально для України зробили виняток і звільнили представників країни від необхідності запису резервного виступу, та це не зупинило наших хлопців.

Як відомо, якщо музиканти не зможуть поїхати до італійського Турина, де цьогоріч відбудеться конкурс, тому в ефірі покажуть запис.

“Стефанія” — пісня, яку Олег Псюк присвятив своїй мамі. Після “Шуму” гурту Go_A, яка представляла Україну минулого року на цьому конкурсі, вона стане другою повністю україномовною піснею за всю історію конкурсу.

За словами команди, це не політичне послання, а просто використання мови, якою хочуть говорять українці.

Але і це не остання хороша новина — Європейський мовний союз (EBU) усунув Росію від участі у міжнародному пісенному конкурсі. Організація заявила, що країна-агресор не може бути присутньою на міжнародному конкурсі пісні.

Нагору