Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Kalush Orchestra мріють про дует з Емінемом

Лідер гурту Kalush – Олег Псюк зазначив, що мріє записати дует з Емінемом, а, якщо гурт виграє Євробачення, воно проходитиме у Калуші.

Повідомляє Інформатор.

Соліст гурту поділився, що колектив щойно повернуся з промо туру Євробачення. Вони були з концертами в Ізраїлі, Польщі, Іспанії й Нідерландах. Під час цих виступів гурт збирав кошти на допомогу Україні. Проте нині поки невідомо, скільки саме грошей вдалося зібрати.

 Всі виступали з віджеїнгом та спецефектами, а у нас був QR-код на екрані. Просканувавши його, можна переслати кошти на різні організації, — розповів Олег.

Він також зазначив, що поки їм не надходили гучні пропозиції щодо співпраці, проте він сподівається на це в майбутньому. Однак він додав, що дуже хотів би записати спільний трек з американською реп-легендою Емінемом.

Олег Псюк та інші хлопці з гурту підпадають під призовний вік, проте Суспільний мовник зміг отримати для них довідку про виїзд за кордон. Нині артисти в Україні, а наступного разу зможуть залишити країну лише під час Євробачення, яке проходитиме у Турині.

Вадим Оксенчук

Нагору