Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Калущину знову передали гуманітарну допомогу

Від початку широкомасштабного вторгнення російських окупантів Калуський район прихистив більше 27 тис. внутрішньо переміщених осіб. Серед них – велика кількість дітей різного віку, які зараз проживають і в комунальних закладах територіальних громад.

Пише Інформатор посилаючись на  повідомила у Фейсбуці голови РДА Жанни Табанець.

“Висловлюємо щиру вдячність кожному, хто долучився до цієї доброї справи. Надзвичайно приємно, що в такий складний для нашої держави час люди знаходять ресурси та можливість допомагати тим, хто цього потребує. Милосердя – це величезна сила, що зв’язує і об’єднує людей .Все буде Україна! Разом до перемоги”, – написала очільниця РДА.

За ініціативи та за підтримки народного депутата України Едуарда Прощука , завдяки нашому співгромадянину, який зараз проживає в Іспанії, Михайлу Петруняку та волонтеру Ярославу Паранюку  передали до Калуської,  Верхнянської, Брошнів-Осадської, Войнилівської, Болехівської, Витвицької, Вигодської, Перегінської територіальних громад гуманітарну допомогу. А саме фрукти та овочі для внутрішньо переміщених осіб, насамперед дітей, які проживають у комунальних закладах цих територіальних громад.

Вадим Оксенчук

Нагору