Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Kalush Orchestra на обкладинці журналу в США

Калуський реп-гурт став обличчям липневого номеру “Ukrainian People”. Що далі: “Time”, “Vogue” чи може “Forbes”?

Розповідає Інформатор.

Чиказьке видання “Ukrainian People” запросили фронтмена гурту Олега Псюка стати обличчям номеру. На обкладинці він постав у своєму образі з Євробачення. Цікавим елементом першої шпальти є блакитно-жовта стрічка на руці репера, яку він притискає до серця.

30 червня вийшов випуск журналу і Kalush Orchestra повідомили про це у своєму інстаграмі.

“Йо, тепер ми на обкладинці глянцю! А що це за обкладинка? Так, це журнал Ukrainian People. Контент журналу поєднує в собі розповіді про історію, культуру, традиції та події в Україні, що неодмінно перетинаються з нашою повісткою. Вдячні нашим колегам з діаспори за довіру та працюємо далі на користь нашої держави”, – написали вони у пості.

Журнал “Ukrainian People” був заснований у 2010 році українською діаспорою у США. Наразі це провідне американське видання.

Також 30 червня калуський гурт повідомив, що збирається у тур Північною Америкою. Перша зупинка — у Сіетлі 20 жовтня, остання – у Торонто 6 листопада. За весь тур музиканти відвідають Сан-Франциско, Денвер, Лос-Анджелес, Гʼюстон, Філадельфію, Нью-Йорк, Вашингтон, Маямі, Чикаго, а також Монреаль.

Квитки вже можна купити. Ціни варіюються від 65  до 1200 доларів, тобто від 2 275 до 42 тисяч гривень (за курсом 35 грн).

Читайте також: “Євробачення-2023 точно буде не в Калуші!”

Анна Сірик

 

Нагору