Інформатор Калуш

ГРОШІ

Калуські активісти зібрали 19 тисяч для ЗСУ

Два тижні тому відбувся благодійний аукціон, організований Молодим Народним Рухом. Продавали фотосесію, футболки, настільні ігри, сеанс з психологом та багато інших цікавих лотів. Що з цього вийшло і коли наступний аукціон?

Дізнавався Інформатор у організаторів.

У рамках аукціону вдалося вилучити 18 900 гривень. З продажу лотів — 8 тисяч, решта — це благодійні внески небайдужих громадян.

“Ми надзвичайно вдячні за цю допомогу і підтримку усім нашим учасникам. Окрім фінансової залученості, ми отримали ще й величезний інформаційний розголос, адже допис про аукціон охопив понад 30 000 людей!” – розповідають організатори.

Благодійний аукціон мав 11 лотів, стартова ціна яких варіювалась від 150 до 3 тисяч гривень.

“Нам вдалось продати більшість із виставлених лотів. Серед них – наша “фірмова” футболка із лого організації, підготовлена нами унікальна патріотична настільна гра “Показуха”, книга створена ВГО “МНР” із спогадами очевидців відновлення української державності —  “Обличчя Незалежності”, маратон “прокачки” сторіс в Інста від нашої СММ-ниці Яни Плотніцької, шопер “Мрія не вмирає” та чашка із лого МНР, які люб’язно виготовив для нас калуський молодорухівець Ярослав Шевчук, та багато усього цікавого. Не продався 1 лот —  базовий вокальний курс від української співачки IWANNA. Щоправда, ми переконані, що цей лот ще знайде свого покупця, бо навчатись в цієї мисткині це дуже особливий та корисний досвід”, – пояснюють члени Молодого Народного Руху.

Молодий Народний Рух вперше організовував таку подію і залишився задоволеним. Адже вдалось зібрати велику суму коштів. Надалі планують продовжувати громадську діяльність, бо переконані, що це шлях до перемоги України.

“Ми впевнені, що займатимемось цим, бо підтримка армії досі потрібна, і потрібно продовжувати шукати шляхи, як допомагати війську і закривати їхні потреби. Це спільна праця усіх нас задля наближення Перемоги”, – впевнені активісти.

На виручені кошти калушани придбали активні тактичні навушники та кевларові тактичні шоломи III класу захисту.

Дізнатися більше про аукціон можна за посиланням.

Анна Сірик

Нагору