Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В цю п’ятницю “Крила підтримки” запрошують на групові заняття “Жіноче коло”

Понад п’ять місяців відбувається повномасштабна війна з росією. Це злить, виснажує фізично й емоційно. Якщо фізичний стан ще можна відновити за допомогою сну й вітамінів без лікарського втручання, то наша психіка потребує прицільнішої уваги й турботи. Досить важливо не тільки те, що відбувається з усіма нами на передовій, але й те, що тут — у тилу. Саме тому Благодійний фонд “Крила підтримки” почав  організовувати групові заняття під назвою “Жіноче Коло”.

Анонсує Інформатор.

В цю п’ятницю, 29 липня, у приміщенні “Крил підтримки” за адресою Винниченка, 3, о 17:00 відбудеться чергове заняття. Проводитиме його психологиня Таня Щербінська. Тема цього “Жіночого кола”: “Емпатія. Як зберегти здатність співпереживати. Що робити коли ми її втрачаємо?”

“Війна — це багато болю, стресу, біди, випробувань. Це зовсім не романтично. З будь-якої  війни можна вийти переможцем або переможеним! Перемога всієї країни складається із безлічі різних перемог кожного із нас! Однією з основних перемог має бути — зберегти людяність Емпатія є основою людяності. Її втрата — це програш”, — коментує подію  керівниця “Крил підтримки” Аліна Бігун.

Остап Микитюк

Нагору