Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

ДТП, Карпатнафтохім, конопляні фермери та інше: що ви читали у серпні

Останній місяць літа виявився шалено насиченим. У нас з’явилася унікальна онлайн-передача “Інфовечорниці” в якій ми щодня розповідаємо вам найцікавіші новини. Ми записали для вас 5 крутих інтерв’ю з митцями, громадськими діячами, рятувальником ДСНС і місцевими активістами. Розслідували “справу кавуна” і разом з вами збирали першачка в школу. За допомогою стрімів благодійних концертів допомогли зібрати понад 25 000 гривень на потреби ЗСУ. Щодня прокидалися з вами й лягали спати. Святкували бентежний День Незалежності й стежили за подіями нашого рідного міста.

За 31 день сайт Інформатора відвідали 29 063 користувачів, що згенерували аж 304 368 переглядів. Загалом наша команда зробила для вас 527 новин.

Настав час поділитися топ-10 новин серпня :

Найрезонанснішою новиною минулого місяця стала публікація про те, що Відомий калуський травматолог Радислав Андріїшин у тяжкому стані. Родина лікаря просила про допомогу, щоб у пана Радислава була можливість повернутися до нормального життя.

Також вас зацікавила новини На Прикарпатті зловили “конопляних” фермерів. Чоловіки вирощували в лісі нарковмісні коноплі. Поліція вилучила у правопорушників наркотичних речовин на суму понад 30 мільйонів гривень.

Не пройшла повз і новина Зрада по-калуськи: “Карпатнафтохім” заарештовано. Звісно ж, усіх нас цікавить подальша доля найбільшого виробництва на Калущині.

На четвертому місці опинилася сумна новина про те, що 19-річна калушанка загинула у ДТП на Тернопільщині.

Проте, серед купи трешу вашу увагу прикула новина про те, що у Студінці з‘явилась нова капличка “Пресвятої Родини” — Ближче до Бога: на Калущині збудували прекрасну капличку

Важлива у цей бентежний час новина про болехівського героя Прокіпчина Івана також потрапила у цей топ —  Загиблий Герой з Калущини повернувся додому

Найзатребуванішими чи то пак, найцікавішими вакансіями нашої постійної рубрики стала публікація про 15 свіжих вакансій у Калуші — робота є!

Тема кліщів у нашій громаді також потрапила у список найбільш читабельних статей серпня — На Калущині кліщі-вбивці!

Згадка про ще одного героя російсько-української війни посіла передостаннє місце цієї добірки — На війні загинув калушанин Роман Петрів

Закриває топ-10 новина про те, що У Старому Угринові сталась жахлива ДТП

Залишайтесь з нами! Цього місяця на нас чекає ще більше цікавих тем і новин.

 

Нагору