Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Зустріч Героя, рожева панамка та відкриття котокафе: що читали калушани у вересні?

Цей вересень ми прожили разом з вами й щодня старалися тримати вас в курсі всіх калуських подій. Сьогодні 1 жовтня і настав час підсумувати місяць та дізнатися, які ж теми були найцікавішими для вас, наші дорогі читачі! Поїхали!

Протягом 30 днів сайт Інформатора відвідали 30 565 читачів, загалом наші новини прочитали — 340 799 разів.

Топ-10 новин виглядає ось так:

  1. Калущина зустрічає Героїв: Романа Пулика та Василя Тичковського. На превеликий жаль, цього місяця ми  поховали багато наших Героїв. Вічна слава та пам‘ять всім полеглим захисникам!
  2. До Калуша приїхала польська делегація. Навіщо? Польська делегація завітала до нашого міста з Опольського повіту. Вони привезли нам пожежну машину та медичне обладнання. Також відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Опольським повітом та Калуським районом.
  3. “- А де панамка? – Вітром здуло!” — куди подівся одіозний головний убір Калуського вокзалу? Протягом місяця ми слідкували за подіями в Калуші і ця виявилась найцікавішою для вас.
  4. “Ми з України!”: митці випустили кліп про Калуш. Артисти з Палацу культури “Мінерал” випустили відео-роботу, в якій виконали пісню та показали архівний фото-репортаж про діяльність нашої громади від початку війни. Якщо ви ще не бачили, то тикайте сюди.
  5. Рожева панама. Кінець вокзальної епопеї. Встановлення туристичної фото-зони на фасаді міського залізничного вокзалу викликало обурення у містян. Звичайно, були люди, яким це сподобалось, але переважали негативні відгуки. Про всю історію рожевої “панами”, ми розповіли у репортажі.
  6. Долинянин Ярослав Рудяк пробіг марафон, щоб зібрати кошти на авто. Професійний спортсмен поставив собі за мету допомогти купити автівку для ЗСУ і для цього пробіг благодійний марафон з Калуша до Долини. За тим, як біг Ярослав Рудик, слідкували усі.
  7. Військовий з Калуша збирає на дрон. Чоловік, який народився та виріс у Калуші, дуже потребував дрон DJI Mavic 3, який коштував 100 тисяч гривень. Зібрати гроші вдалось за трохи більше, ніж 2 тижні.і дрон вже у калушанина!
  8. Перше котокафе у Калуші. У нашому місті за цей місяць стало на 1 заклад більше і це не може не тішити. Ми особисто завітали туди і були вражені красою маленьких пухнастиків. Що в меню та, де знаходиться заклад — розповіли в матеріалі.
  9. Калушанка Христина Дутчак розвернула 3 крісла в польському “Голосі”. Вокалістка  вирішила підкорити Польщу і їй це на першому етапі вдалося. Для відбіркового туру вона вибрала композицію “All I Wanna Do is make a love for you”. Три крісла суддів розвернулись і Христина пройшла далі.
  10. Оновлено автобусні маршрути у Калуші! Цей графік досі діючий, тож переходьте і читайте. Також ви маєте змогу просканувати код на деяких зупинках в місті та отримати бажаний розклад.

Протягом вересня  Інформатор зробив 5 ексклюзивів, які вам найбільше сподобались:

  1. Опитування “На що б калушани витратили мільйон гривень, якби він у них був?” (1 971 перегляд).
  2. Опитування “Тривоги, Cell Broadcast і перемога України: що калушани думають про нову систему сповіщення?” ( 1 115 переглядів).
  3. Тематичний репортаж “Рожева панамка. Кінець вокзальної епопеї” (769 переглядів).
  4. “Опитування “Карбованці, рублі чи гривня?” ( 422 перегляди).
  5. Інтерв’ю з тренером “Максим Павленко про сезон, Лігу чемпіонів та війну для НФК “Ураган”. Це наш найновіший ексклюзив, переходьте і дізнавайтесь більше про життя спорстменів!

Дякуємо, що цього місяця були з нами! Підписуйтесь на нас у соцмережах і будьте в курсі всіх новин Калуша!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

 

Нагору