Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Пожежа, ППО і 5 ракет | Оперативна ситуація в області

Загалом росія випустила 84 крилатих ракети та 24 дронів по Україні сьогодні. Знищено 56 цілей. Серед них – 43 крилаті ракети та 13 БПЛА (з них 10 “дронів-камікадзе”.

Розповідає Інформатор посилаючись на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

Сьогодні, 10 жовтня, під час тривалої повітряної тривоги в напрямку Франківщини було випущено 5 ракет, 1 з них знешкодили засоби протиповітряної оборони.

Головною ціллю ворогів була Бурштинська ТЕС. За словами голови ОВА внаслідок обстрілу станції жоден працівник не постраждав, але розпочалася пожежа, яку вже ліквідували. 

Внаслідок  атаки постраждало багато обєктів критичної інфраструктури і понизилась напруга, обленерго регулює електропостачання і наразі споживачі області повністю забезпечені електроенергією.

Проте Світлана Онищук нагадала про те, що сьогодні ввечері прикарпатцям слід більш ощадливо використовувати електроенергію, зокрема слід берегти електроенергію з 17:00 до 22:00. Це допоможе пройти критичне навантаження на наші електромережі.

Також нагадаємо, що до кінця тижня освітні заклади області будуть зачинені і працюватимуть тільки онлайн. Як буде далі – залежить від безпекової ситуації в області.

Голова Івано-Франківської ОДА наголосила, що є що є висока імовірність повторних ракетних обстрілів сьогодні і нагадала, що будь-яка фото- чи відеофіксація того, що відбувається на наших вулицях, може допомагати ворогам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору