Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

34 тисячі гривень зібрали калушани на благодійному ярмарку Собору Святих Землі Української

Сьогодні, попри повітряну тривогу калуська громада згуртувалася, організувала прекрасний ярмарок і зібрала багато коштів для наших захисників. 

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 16 жовтня, о 11:30 на території Калуського Собору Святих Землі Української відбувся благодійний ярмарок присвячений Дню захисників України та Покрови Пресвятої Богородиці.

Протягом кількох годин на території Собору Святих Землі Української можна було відвідати цікаві куточки, наприклад, “Воєнну локацію” на якій були виставлені бойові снаряди та маскувальні сітки зроблені калушанами.  Також можна було поласувати піцою, яку готували Оксана Савчук та організація Siobhans Trust. Окрім цього був доволі широкий вибір інших смаколиків та різних виробів ручної роботи й навіть книг.  “Враження чудові, люди привітні, емоції патріотичні, дух піднесений. Українців ніколи нікому не здолати, бо ми стоїмо пліч-о-пліч, брат за брата під міцним омофором Пресвятої Богородиці. Велика шана нашим героям і дяка усім людям, що долучилися до сьогоднішньої благої справи💙💛”, — поділилася враженнями з Інформатором співорганізаторка ярмарку Ольга Бойко.

Протягом благодійного ярмарку на умовній сцені виступали вихованці вокальної студії “Ліра” під керівництвом Оксани Лісовської.Таким чином вдалося зібрати на потреби ЗСУ — 34 037 грн. 

Ця подія вкотре показує, що єдність — наша сила!

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору