Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Безпека вночі: де купити світловідбивальний одяг?

Ночі приходять рано, дні швидко закінчуються. Освітлення в місті є лише на головних вулицях і за останній місяць кількість ДТП дуже збільшилась. Щоб вберегти себе та свою дитину, варто ввечері носити світловідбивальні речі або стрічки. Де купити такі у Калуші і скільки це коштує?

Дізнавався Інформатор.

У нашому “Епіцентрі” ми знайшли сигнальні жилети та відбивальні стрічки. Жилет обійдеться у суму від 65 до 235 гривень. Ціна залежить від розміру та якості. Жовті сітчасті жилети дешевші, помаранчеві — дорожчі.

На сайті “InFabrica” також можна купити різноматні жилети за 118 гривень. Це і накидки, і жилети з капюшоном і маленькі трикутні речі. Вони створені для комунальників у першу чергу, проте підійдуть для кожного, хто хоче бути помітним вночі. Це супер економний і доступний варіант.

Якщо вам не до вподоби вдагати ціий жилет, то можна використати стрічку. Ми знайшли в “Епіцентрі” за 105 гривень і там 40-45 сантиметрів довжини.

В інтернеті теж є інший варіант для замовлення. Ось такий браслет, який підійде для дітей та велосипедистів. Він легко вдягається і коштує в районі 250-280 гривень у залежності від сайту.

Бережіть себе і будьте помітними завжди!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору