Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Вибух овацій у Концертній залі

Учні та викладачі Калуської дитячої музичної школи зіграли благодійний концерт фортепіанної музики. Глядачі в залі були захопленні та щасливі чути улюблені композиції.

Інформатор побував на концерті і це було дуже натхненно.

Концерт “Роялю звуки чарівні” розчулив душі калушан не лише чутливими варіаціями, але й історіями музикантів. Калуська піаністка Марія Кушнерчук присвятила цей вечір своєму коханому, який служить у лавах Збройних сил України і нещодавно повернувся на короткий термін, щоб офіційно засвідчити їхні почуття. Вона виконувала “Мрії кохання”, автор яких Ференц Ліст.

Харківська дирегентка Катерина Король сьогодні вийшла на сцену і разом із камерним оркестром “Cantabile” зіграла “Нав’язливий мотив” Мирослава Скорика. Вона міжнародна лауретка, яка через війну була змушена покинути своє рідне місто і почати життя в Калуші. Тут народились і жили її батьки, а сьогодні вона зворушувала душу публіки.

Не можна не згадати “Два вальси” Йоганнес Брамса, які яскраво злетіли з під пальців Яни Рудик та Ольги Петрик. Це те виконання, яке хочеться прослухати ще мінімум кілька разів. Послухати можна у нашому стрімі.

Квартет викладачів “Фієста” стали вогником сьогоднішнього вечора. Їхнє “У стилі ретро” Олександра Іванько запалило очі і душу слухачів. Організатори анонсували, що вже 20 листопада відбудеться ще один концерт, на якому будуть раді бачити усіх, хто був сьогодні. А було людей чимало. Можна сказати, що концертний зал мало не тріснив від такої кількості калушан.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору