Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський “Легіон” обіграв лідера Чемпіонату України ХК “Кременчук”

Кидок нападника калуської команди виявився таким сильним, що сітка воріт не змогла зупинити шайбу.

Розповідає Інформатор

Учора, 23 листопада, Калуський “Легіон” приймав вдома гостей з Кременчука. Проте за кілька годин до початку матчу країна-терорист РФ завдала масованого ракетного удару по нашій державі, здійснивши понад 70 пусків крилатих ракет, але цей обстріл не зірвав поєдинок у Калуші. 

Підопічні Альберта Шафікова розпочали матч в найкращих традиціях, забивши першими у першому періоді. ХК “Кременчук” продовжили грати і нав’язувати калушанам свої правила гри, але “Легіон” зумів нівелювати тиск суперника і на перерву команди пішли з мінімальною перевагою господарів.  

Другий період калушани теж розпочали активно і вже на 25 хвилині змогли подвоїти свою перевагу. Проте утримати домінування вдалося не довго, бо за 5 хвилин “Кременчук” відіграв одну шайбу. Таким чином на перерву команди відправилися з мінімальною перевагою “Легіону”. 

Відчувши смак перемоги, калушани трохи послабили хватку у останній 20-хвилинці, а досвідчені суперники скористалися цим і зрівняли рахунок. Нічия тривала аж 2 хвилини і вже “Легіон” повинен був відігратися. Для того, щоб це зробити Альберт Шафіков пішов на ризик і замінив воротаря на 6 польового гравця і це спрацювало. За 70 секунд до фінального свистка, ударом від синьої лінії калушани зрівняли рахунок і перевели зустріч в перший, у цьому Чемпіонаті, овертайм.

“Легіон” впевнено крокував до сенсаційної перемоги, а жирну крапку поставив Віктор Захаров. Його кидок був настільки сильним і точним, що шайба вилетіла з воріт і суддям довелося переглядати повтор, щоб переконатися у правильності свого рішення. Таким чином калуський “Легіон” закінчив свою чорну смугу поразок дуже важливою перемогою.

Пропонуємо Вашій увазі огляд матчу:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору