Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Яка вартість новорічно-різдвяного “золота” у Калуші

Мандарини, це напевно те без чого не може уявити свято кожен українець. Тому вирішили дізнатись, за якою вартістю сьогодні цей символ свята у Калуші.

Розповідає Інформатор.

Ми пройшлись найпопулярнішими торговими маркетами та дізнались ціни:

Сільпо:
Мандарини тут коштують 64,99 грн за кілограм, біля цінника ми побачили портрет анімованої Лесі Українки і легендарні слова біля неї — “Щоб не плакать, я їла мандаринки”. По вигляду вони більш жовтого забарвлення, подекуди з зеленуватими плямами.

Гостинний дім:
Це одна з старожильних торгових марок у місті. Там ми бачимо величезні ящики, які ломляться від цього фрукту, зазначений сорт — “Клементин”, вартістю 59,90 грн за кілограм. Виглядають добре, насиченого оранжевого кольору в перемішку з жовтуватими.

Епіцентр:
Користується більше гуртовими, господарськими та промисловими товарами. Мандарин тут майже вже не було, десь біля 2-3 кілограм. Вартість — 69,36 грн за кілограм. Цитрини жовтого, зеленуватого та блідо-оранжевого забарвлення.

Терези:
Можна сказати, що це “народна” торгова точка. Там ми побачили кошичок оранжевими мандаринками, вартістю 74,40 грн за кілограм.

Атб:
Цей супермаркет, підкорив серця багатьох калушан, здебільшого завдяки широкому вибору сирків. Щодо мандарин він теж вирізняється вибором. На вітрині представлені 2 сорти цих красунчиків — “Клементин” вартістю 59,95 грн за кілограм та “Мандарин перший ґатунок” вартістю 64,95 грн за кілограм.


Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору