Калуш До сайту

У “Крилах підтримки” успішно пройшов другий “Ярмарок вакансій” для жінок ВПО

Нещодавно ми анонсували, що У “Крилах підтримки” пройде другий етап “Ярмарку вакансій” для жінок ВПО. Даний етап Ярмарку пройшов у своєрідній атмосфері, відвідувачки ділились своїм робочим досвідом, з яким вони стикались у себе на роботі.
Спікери розповідали про актуальні на даний час потреби у пошуку спеціалістів у теперішніх час.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 28 грудня, у безпечному просторі “Крила підтримки” за адресою вул. Винниченка, 3, відбувся другий етап “Ярмарку вакансій” з темою “Проходження інтерв’ю, випробувальний період та адаптація на новому місці роботи” для жінок ВПО та калушанок.

Спікерами події стали Тетяна Сеньків, заступниця начальника управління та начальник відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста Калуської міської ради; Абрамець Аліна Іванівна, начальниця відділу активної підтримки безробітних у Калуській міжрайонній філій Івано-Франківського центрі зайнятості; Юлія Гавриляк, рекрутерка Goodvally Україна; Ірина Серняк, кар’єрна радниця проєкту “ВОНА хаб”; Поліна Мартинова, мідл графічна та вебдизайнерка з Харкова; Ірина Гонтаренко, копірайтерка у сфері інтернет-маркетингу; Галина Міхненко, власниця кав’ярні “LEON” та Ірина Куліш, вчителька англійської мови, ВПО зі Слов’янська.

На події підіймалися теми проходження інтерв’ю та адаптацію на новому місці, про ІТ напрямок й перспективу жінок у даній сфері, вивчення англійської мови та інші сучасні виклики на цьому ринку праці.

“Історії жінок захоплюють. Заклики, щоб не забувати про себе, про те, від чого очі горять, чого хочеш ти, а не батьки, сусіди чи суспільство.
Якщо ви маєте хоббі, або робите вироби ручної роботи чи можливо чимось цікавитесь або думаєте, чи розпочати свою справу — розвивайте ваші уміння, рухайтеся туди, куди ви бажаєте, де може бути навіть страшно, але ви саме у цій точці стаєте сильніші та ростете”, — прокоментувала враження від події співорганізаторка Тетяна Терлецька.

Також Анна Смирнової, Ірина Олексіївна, Положенцева Ірина та Марія Цяпура провели майстер-класи.

Наприкінці заходу всі учасники отримали сертифікати на каву у кав’ярні “Леон”

“Мені дуже приємно, бути спікеркою на такому заході. Буду рада якщо змогла когось надихнути чи мотивувати до дії… Захід цікавий та потрібний, думаю не тільки для ВПО”, — додала одна зі спікерок Галина Міхненко.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com