Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші пройде круглий стіл, на якому представлять новий простір для релокованих підприємств

Нещодавно ми розповідали вам про те, що зовсім скоро у Калуші з’явиться унікальне приміщення для релокованого бізнесу. Справа продовжує свій рух і вже завтра відбудеться перша публічна зустріч, де нам розкриють всі деталі.

Анонсує Інформатор.

В цю середу, 25 січня, о 15:00 у приміщені Концертного залу, що знаходиться за адресою вул. Шевченка,9, відбудеться круглий стіл-презентація проєкту “Підтримка підприємців і життєзабезпечення”, що фінансується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН).

Передбачено, що про підготовчий етап участі в грантовому проєкті розповість Юрій Соколовський, а про хід реалізації поділиться голова Громадської організації “Чисті серця Калуш”, Михайло Найда. Також директор Калуського відділення “Приватбанку” Андрій Баран поділиться деталями державної програми “Доступні кредити 5-7-9” з можливістю одержання кредитів під 0% річних бізнесом. А Володимир Мельник, директор ВПУ №7, покаже презентацію на тему “Спеціальності ВПУ №7 та перспективи зі створення на базі училища центру професійної досконалості”.

В рамках круглого столу також передбачені відвідини оновленого приміщення на вул. Грушевського, 25.

По завершені кава-брейк та спілкування між представниками місцевої влади, місцевого та релокованого бізнесу, банківських установ та навчальних закладів й містянами.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору