Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Що сталося в Калуші?” | Підсумки тижня

Ось і минув крайній тижня січня. Він був наповнений різноманітними подіями: дуже сумними і трошки веселими. Коротко про головне у нашій рубриці “Підсумки тижня”

Інформатор зібрав для вас найцікавіші новини.

Свічковий фронт

Голинський ліцей виготовив уже більше 2-х тисяч окопних свячок для наших бійців, які зараз на фронті. Директор ліцею, Родіон Прокопчук ділиться, що на початку вони спробували виготовити декілька штук та відправили на фронт, аби дізнатись їхню якість та дієвість.

Отримавши схвальні відгуки від бійців, почали масове виготовлення, що поділяється на декілька етапів. Як відбувається виробництво? Читайте у нашому матеріалі.

Прощання з Героями

Цього тижня калуши простилися назавжди з Тарасом Свиридом та Максимом Лазоришином.  Обидва мужньо боронили нашу Україну від катів. Обидва зробили все, що від них залежало. І обидва віддали за волю найцінніше.

Сотні містян зустрічали траурні кортежі на колінах. Редакція Інформатора висловлює співчуття рідним загиблих. Царство небесне! Героям Слава!

Три мільйони для “Десятки”

Десята бригада, в якій служать калушани, придбала собі потрібне обладнання. Спільними зусиллями вдалось купити 15 квадрокоптерів та 4 пульта управління на загальну суму 2 686 000 грн.

Свята минули, а вертеп досі з нами

У калуському дитячому садочку “Червона шапочка” відбулась благодійна розколяда. Зібрані кошти передали отцю-декану Федору Морозу для придбання рацій калуським воїнам ЗСУ l роти, 52 батальйону на Донеччині.

Ще більше релокованого бізнесу!

Останні кілька місяців наше місто готувалося до відкриття унікального простору, в якому незабаром зможе розміститися релоковане підприємство. Здійснено капітальний ремонт приміщення загальною площею 145 квадратних метрів.

Як відбувалась підготовка, ремонт та що буде далі творитися в цьому приміщенні — дивіться в нашому репортажі.

Калуш через об’єктив

Ми щодня змінюємось і світ разом із нами. Калуш теж не стоїть на місці. Щомісяця Інформатор робить світлини міста, щоб мати що згадати. Цього разу фоторепортаж вийшов урбаністичним та дуже чесним. Щоб подивитися, клікай сюди.

Калійний завод і реставрація

На перший погляд може здатися, що це якийсь жарт, проте ні. Калуська міська рада направила звернення про надання дозволу на проведення реконструкції Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю. У ньому просять надати дозвіл на проведення капітальних ремонтів об’єктів акціонерного товариства “Оріана”.

Чи буде реставрація, чи ні — покаже час, проте детальніше ознайомитися зі зверненням можна просто зараз.

Золотий рис

Ця крупа в Калуші виявилась дорожчою навіть за гречку…  Кілограм найдешевшого (по акції) рису тут коштує 58 грн, а середня ціна загалом — 90 грн/кг. Де дешевше і більший вибір? Читайте у нашій статті і ніколи більше не витрачайте зайві гривні.

Хокей і Калуш: історія програшу

Цього тижня наші хлопці змагалися з хокейним клубом “Київ”. Хоча суперники посідають останнє місце турнірної таблиці, але з перших хвилин вони змогли нав’язати гідну боротьбу для калушан. Намагання команд відкрити рахунок у першому періоді закінчилися невдачами. Таким чином на перерву хокеїсти пішли з 0 на табло. Що було далі і чому калушани програли?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору