Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Новий Храм, деталі судів над Хемичем та небезпечні перехрестя Калуша — що ми читали у січні?

Перший місяць нового року виявився просто шаленим на новини. І навіть попри часті вимкнення електроенергії та інші халепи, ви усе одно залишаєтесь з нами. Цього місяця ми значно виросли та стали ще ближчими до вас. Дякуємо! 

І вже традиційно Інформатор ділиться підсумками місяця у форматі дайджесту:

За 31 січневі дні сайт Інформатора відвідали 50 148 читачів, загалом наші новини прочитали — 338 508, а всього було написано понад 710 новин.

ДЕСЯТКА НАЙПОПУЛЯРНІШИХ ПУБЛІКАЦІЙ (за вашою версією) ВИГЛЯДАЄ ОТАК:

У Новиці освятили новий Храм ПЦУ Святителя Василія Великого | Репортаж

На Калущині стало на один Храм більше. У селі Новиця, Калуської територіальної громади відбулося освячення престолу та Храму Святителя Василія Великого Православної Церкви України. На саме освячення та святкову літургію прибув також Митрополит Галицький Андрій.

Тероборонівці з Калуша показали як колядують на передовій | Відео

Дивилися як бійці 79 батальйону 102 окремої бригади територіальної оборони імені Дмитра Вітовського колядували в бліндажах.

Справа Хемича — сьогодні в суді насвідчили ще на майже 160 тисяч гривень

На крайньому засіданні по справі псевдоволонтера Віталія Хемича була присутня зі сторони потерпілих відома блогерка Тетяна Самбурська з батьком, а також Канюк Іван, студент Прикарпатського університету нафти й газу, батько якого служить на передовій. Засвідчили вони тоді на 160 тисяч гривень проти Хемича. Також мав з’явитися й брат обвинувачуваного Олег Хемич, в ролі свідка. Проте, він не з’явився.

Уродженець Калуша оголошений в розшук — НАБУ

Ще одна резонансна справа Андрія Довбенка, який є власником низки юридичних компаній потрапила у ваші зацікавлення цього місяця. НАБУ та САП викрили корупційній схемі продажу арештованого майна з держструктури “АРМА”.

Небезпечні перехрестя Калуша | Випуск №1

Інформатор спільно з працівниками Поліцейської станції Калуського районного відділу поліції розібрав і нагадав правила проїзду потенційно небезпечних ділянок.

У першому випуску Поліцейський офіцер Калуської міської ТГ Микола Ярославович Зятюк розкаже про знаки і правила на які варто зважати при проїзді перехрестя на перетині вулиць: Шептицького, Дзвонарської, Ковжуна та Площі Героїв.

У Болехові анонім шукає дружину

Також привернув до себе увагу поважний пан з вищою освітою та стабільною роботою, без судимостей та шкідливих звичок в пошуках дами серця для створення сім‘ї.

23 свіжі вакансії у Калуші та Долині

Також найцікавішими вакансіями виявились ті, якими ми поділились 23 січня.

Пластична операція в Калуші, чули про таке?

Виявляється, у нашому місті працюють спеціалісти, які професійно займаються різного роду пластичними операціями.

“Вірити в перемогу та любити” — під час “Дзвонів перемоги” на Площі Героїв з’явилася нова сім’я

На Площі Героїв під час святкового дійства “Дзвони перемоги” на яких був представлений карильйон з дзвонами зроблених з ракетних гільз з передової, відбулося й вінчання військовослужбовця Володимира та його красуні дружини Тетяни

Як “Пацики на моциках” у Томашівцях з дітьми окопні свічки робили

Юні школярики та вчителі Томашівської гімназії разом з охочими мешканцями Томашівської громади вчилися правильно виготовляти окопні свічки. В цьому їм допомагали учасники волонтерської спільноти “Пацики на моциках” з Калуша, які з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну допомагають нашим військовим на фронті. 

Такими були новини січня. Що ж чекає нас всіх у лютому? Стежимо, тримаємо руку на пульсі й розповідаємо першими для вас.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору