Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Гурт “Kalush” передав подарунок зірці “Гри престолів”

Джек Глісон вперше навідався до України та взяв участь у благодійному кіноінтенсиві на якому англомовні українські актори працювали над сценою з “Гри престолів”. КилимМен з гурту Kalush використав цю нагоду., щоб подарувати актору головний атрибут Олега Псюка.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на 24 канал.

Раптом з глядацької зали виглянув живий килим – КилимМен з гурту “Kalush”. Він висловив подяку актору за підтримку України та подарував йому оригінальну рожеву панамку.

“Я хотів подякувати тобі особисто за те, що ти в такі тяжкі часи приїздиш до України та ділишся досвідом з нашими акторами та підтримуєш Україну. А також у нас є традиція дарувати наші оригінальні панами. Це тобі, така сама в Арнольда Шварценеггера”, — сказав Килим.

Ще дві панами чорного кольору вручив помічникам Джека Глісона, які разом з ним приїхали до України. До слова, актор зізнався учаснику гурту, що хотів би й собі такий костюм, як у нього, на що той відповів:

“На жаль, це не одяг, я такий народився”.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер і справді має легендарну рожеву панамку гурту від Kalush Orchestra. Восени колектив виступав у містах Канади та США, коли їх до себе додому запросив Арнольд Шварценеггер. Олег Псюк згодом розповів, що Шварценеггер запросив гурт у гості не просто так, а щоб обговорити напад так званої “росії” та підтримати їх й українців. Як поділився репер, Арнольд зустрічав хлопців з великим домашнім ослом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору