Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Спогади про 24 лютого, Іво Бобул та окопні свічки — про що ми читали цього тижня?

Цей тиждень був доволі насиченим і зустрічами, і приємними новинами та гіркими повідомленнями. Але, на щастя, ми його пережили й тепер можемо тільки згадувати. Обрали для вас найпопулярніші новини останнього лютневого тижня.

Ділиться Інформатор.

Інфопосиденьки #1: Андрій Найда

У цій рубриці ми балакаємо з політичними, громадськими та культурними діячами, активістами, митцями та цікавими людьми, які творять сучасний Калуш. Ба більше, кожен може долучитись до цієї бесіди, задавши питання, яке цікавить саме його. У першому випуску Інформатор поспілкувався з міським головою Калуша — Андрієм Найдою та задав йому питання, що наразі турбують калушан.

 

Поліція Прикарпаття повідомила про деталі смерті жінки, що знайшли у Сівці

20 лютого стало відомо висновок медексперта, що проводив судово-медичну експертизу тіла жінки у моргу Калуської центральної районної лікарні. Як відомо, приблизно 16 лютого у потічку річки Сівка було знайдено тіло калушанки 1989 року народження.

 

Майстер-клас з виготовлення окопних свічок від “Чистих сердець”

Подію організували ГО “Чисті серця Калуш” спільно з “Пациками на моциках”. Навіть наймолодші учасники допомагали крутити свічки, що так потрібні людям, які проживають близько до зон бойових дій.

 

Створення Молодіжної ради Калуша — що наразі відомо?

Громадські організації та освітні заклади Калущини здійснили ще один крок назустріч створенню Молодіжної ради.  21 лютого, представники організацій зустрілись у кабінеті міського голови, аби продовжити створення молодіжного органу при Калуській міській раді. Деталі у новині.

 

“Свідки — все!” — суди над Віталієм Хемичем перейшли на новий етап

22 лютого у Калуському міськрайонному суді відбувся черговий розгляд справи про обвинувачення Віталія Хемича у незаконному використанні благодійних пожертв з метою отримання прибутку та шахрайстві. Допити свідки закінчилися, тепер суддя Олександра Кардаш знайомиться з матеріалами справи. Продовження розгляду справи Хемича вже незабаром — 28 лютого. Слідкуємо.

 

Де ця краса? | Фоторепортаж макро-Калуш

Часто поспішаючи в гонитві за своїми цілями ми не помічаємо справжню красу навколо. Достатньо зупинитись і детальніше поглянути навколо. Саме це і зробив Інформатор. приєднуйтеся до перегляду.

 

Іво Бобул у Калуші | Розіграш квитків від Інформатора

Легендарна постать української естради завітає до Калуша з благодійним концертом на підтримку ЗСУ. То ж ми розігруємо квиточки, щоб ви могли потрапити на концерт 😉

 

Суддя з револьвером затримав карткових злочинців | Хроніки Калуша

Вкотре переконуємося, що вам дуже довподоби історичні статті. Особливо “з перчинкою”.

 

Калушани та Війна: спогади про 24 лютого

Кілька днів тому на календарі з’явилась дата 24 лютого. Для кожного з нас вона болюча й насичена спогадами. Деякі з них ми зібрали у документальному фільмі. Пропонуємо переглянути прямо зараз, якщо ви досі цього не зробили.

 

І на завершення добірки — “Для мене кухня — це оркестр”: смачне інтерв’ю з Віктором Волошиним

Кулінарія — це покликання. І щоб там не казали, чоловіки вміють також дуже смачно готувати. Одним з таких є калушанин Віктор Волошин, хлопець, який підкорив серця суддів відомого кулінарного шоу на українському телебаченні. Інформатору вдалося поспілкуватися з Віктором.

Приємного перегляду.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору