Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“От і минула зима” — що ми читали у грудні січні та лютому? | Підсумки зими від Інформатора

Сьогодні ми вирішили зробити особливі підсумки замість традиційних підсумків місяця. Сьогодні, 28 лютого, закінчується зима, яку росіяни бажали нам не пережити. Тому, сьогодні ми згадаємо 9 найпопулярніших матеріалів зими, що завершується.

Ділиться Інформатор.

Протягом зими нас прочитало майже 125 тисяч унікальних користувачів, на Ютубі з’явилося +500 підписників, а прочитали новин фактично мільйон разів. Це дуже тішить. І за це ми вам дуже вдячні. Отож…

Грудень 2022

Зупинись і подивись — околиці Калуша як вони є…

У грудні у пошуках новин та електрики, самотньо скитаючись містом, нам довелося побачити красу та естетику притаманну здебільшого апокаліптичним (або горор) фільмам, а не прохолодному першому місяцю зими. Особливу увагу прикули наші погляди зупинки, на яких, схоже уже ніхто не чекає на громадський транспорт.

«Похід Марії» — Різдвяний перфоманс від театру «ЛюбАрт» | Фоторепортаж

у різдвяний вечір театр “ЛюбАрт” дивував несподіваним перфомансом усіх калушан, які ввечері опинилися на вулиці. Такої події в нашому місті, здається, ще не було. Розповідав та показував Інформатор.

Що таке “Хижка” і хто в ній живе?

Калущина повна талановитої та активної молоді, що творить справжні дива у складних умовах війни.

Інформатор вирушив до Долини, де серед затишних дворів, парків та людей знайшов “Хижку” — молодіжний центр з багатогранними перспективами.

Січень 2023

У Новиці освятили новий Храм ПЦУ Святителя Василія Великого | Репортаж

На початку року на Калущині стало на один Храм більше. У селі Новиця, Калуської територіальної громади відбулося освячення престолу та Храму Святителя Василія Великого Православної Церкви України. На саме освячення та святкову літургію прибув також Митрополит Галицький Андрій.

Небезпечні перехрестя Калуша | Випуск №1

Інформатор спільно з працівниками Поліцейської станції Калуського районного відділу поліції розібрав і нагадав правила проїзду потенційно небезпечних ділянок у нашому місті.

“Вірити в перемогу та любити” — під час “Дзвонів перемоги” на Площі Героїв з’явилася нова сім’я

На Площі Героїв під час святкового дійства “Дзвони перемоги” на яких був представлений карильйон з дзвонами зроблених з ракетних гільз з передової, відбулося й вінчання військовослужбовця Володимира та його красуні дружини Тетяни.

Лютий 2023

У калуській річці Сівка знайшли тіло дівчини | Деталі (оновлено)

Всередині лютого Калуш сколихнула непересічна подія, яка породила багато чутків й навіть створила уявного серійного вбивцю. Ми дізнавалися деталі загадкової смерті молодої калушанки в поліції. Наразі це єдині деталі, а офіційної версії загибелі калушанки немає.

Як калуський Боднарів росіянські ЗМІ на вуха поклав

В МЗС росії дуже різко відреагували на демонтаж пам’ятника на Калущині. Мова про пам’ятник на могилі героя Радянського Союзу Олександра Корякова у селі Боднарів. Зібрали для вас деталі.

Калушани та Війна: спогади про 24 лютого

На цьому тижня ми проминули дату 24 лютого. Для кожного з нас вона болюча й насичена спогадами. Але здається, що за це рік ми все ж таки наважились рухатись далі. Деякі зі спогадів калушан ми зібрали у документальному фільмі.

Зустрінемось навесні 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору