Інформатор Калуш

ТРЕШ

Стали відомі деталі справи калуського наркоторговця

Раніше правоохоронці затримали, а згодом повідомили про підозру 30-річному чоловіку, котрий розставляв “закладки” з наркотичними речовинами по місту Калуш.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Протягом пів року працівники Калуської поліції досліджували та документували злочинну діяльність фігуранта.

В ході слідства встановлено що:

“Раніше судимий за аналогічні злочини фігурант створив та адміністрував Телеграм-канал. Через мережу він продавав наркотичні засоби і психотропні речовини, а також збував “товар” шляхом закладок”, — повідомляють на сторінці поліції Івано-Фоанківської області.

Розрахунок за продаж заборонених речовин отримував на банківську картку. “Ділок” був затриманий безпосередньо під час розкладки наркотичних закладок.

В ході обшуку помешкання працівники правоохоронних органів виявили та вилучили: гроші, наркотики та психотропи, пристрій для вживання наркотичних засобів та інші речові докази. Дані слідчі докази спрямовані на відповідні експертні дослідження

Чоловіка було затримано за сттею 208 Кримінального процесуального кодексу України. На час слідства суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також йому вже повідомлено про підзру скоєння злочинів за 1-ою частиною 307-ої статті. За нею йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору