Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Волонтерство у 93 та 72”, — історія літніх волонтерок

Пані Анна та її донька Клавдія у перші дні війни переїхали до нас з Київщини. попри літній вік активно волонтерять, а вчора обоє відсвяткували день народження.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

У перші дні війни жінки з родиною переїхали у Калуш, але згодом усі повернулись назад додому, на Київщину. Проте вже в грудні минулого року жінки були змушені знову повернутись до пані Ірини в Калуш, бо у власній домівці не змогли б перезимувати, вона розбита.

У Калуші мати та дочка не нудьгують, а щодня творять добрі справи. Сушать овочі на супи та борщі, а також чистять горіхи. Підготовані продукти передають “Калуським бджілкам”.

Ми уже розповідали про те, як волонтерки допомагають “Калуським бджілкам” у матеріалі: “Їй 92 і вона готує їжу на фронт, як літня мешканка Калуша підтримує ЗСУ”.

Вчора, 14 березня, Анна Василівна та її донька Клавдія Петрівна відсвяткували Дні народження. Жінкам виповнилось 93 та 72 роки.

165 на обох, а завзятості у роботі – як у 20!”, — ділиться міський голова.

З цього приводу Андрій Найда разом з волонтерами ГО “Чисті серця Калуш” завітали до панянок, щоб привітати їх з іменининами.

“Бажаємо нашим поважним панянкам міцного здоров’я та у якнайшвидшому часі готувати святковий торт до Перемоги! Многая літ!”, — вітає міський голова.

Також передає подяку господарці домівки у якій проживають жінки. Додає, що пані Ірина не раз допомагала переселенцям з Маріуполя, Києва.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору