Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Автобуси, дзвони та донати на ЗСУ” — що ми читали у березні?

Перший місяць весни пройшов би непомітно, якби не понад півтисячі новини, які сталися в нашому рідному місті. Трошки дивно, але в цьому місяці в нас було мало скандальних новин типу про псевдоволонтера Віталія Хемича, бо фокус змістився на більш насущні теми — як дістатися на дачу, холод у навчальних закладах і волонтерські збори на допомогу ЗСУ. 

Детальніше розповідає Інформатор.

За 31 березневий день сайт Інформатора відвідали 61 210 нових читачів, загалом наші новини прочитали — 443 700, а всього було написано понад 670 новин.

ДЕСЯТКА НАЙПОПУЛЯРНІШИХ ПУБЛІКАЦІЙ ЦЬОГО МІСЯЦЯ (за вашою версією) ВИГЛЯДАЄ ОТАК:

“Водітель, зупенітесь!” — в суботу на калуських дорогах стане більше автобусів.

Найактуальніша новина — коли і як можна буде дістатися на дачу чи город калушанам. Ми зібрали для вас всю найнеобхіднішу інфу в одному місті. Тож ви будете знати куди й о котрій їздить громадських транспорт.

36 свіжих вакансій у Калуші та Долині

Сподіваємось, що популярність цієї статті окупилась сповна і ті, хто шукали роботу — знайшли її. А взагалі, стежте за цією рубрикою 😉

На Прикарпатті перевірятимуть стан приватних пасік

Держпродспоживслужба готується до проведення ветеринарно-санітарних заходів. У зв’язку з цим було організовано спеціальну табличку, яку ви знайдете в цій новині. Вона спростить роботу перевірки відповідному органу й нерви пасічникам.

ДТП на вулиці Литвина | Новина доповнюється

На початку березня на на вул. Литвина відбулась ДТП за участі двох авто. Перші деталі зафіксував Інформатор.

На Калущині готуються відключити світло у вівторок-середу

Хоч Україна й вийшла з енергетичного колапсу, в середині місяця у Брошнів-Осаді було темнувато.

Кримінал у Долині продовжується…

29-річний мешканець міста Долина, котрий вже неодноразово був притягнутий до кримінальної відповідальності, розбив вітрину одного з місцевих магазинів й викрав з-за прилавка 4 000 гривень та втік. На щастя, правоохоронцям вдалося його дуже швидко знайти.

На Калущині побудують міні-ГЕС?

Товариство з обмеженою відповідальністю “ЕКОЕНЕРГЕТИКА” на Долинщині вирішило будувати ГЕС на річці Свіча. Чи станеться це — залежить від місцевих жителів.

“Чому діти у школах мерзнуть?” — калушани активно висловлюють обурення у соцмережах

Виконавчий комітет Калуської міської ради на позачерговому засіданні 24 березня завершив опалювальний сезон, але вже через декілька днів насунулась негода. Вкупі це призвело до того, що виникли несприятливі умови для дітей у навчальних закладах міста. На що громадяни активно обурюються у соцмережах. Найцікавіше зібрали в одній новині.

“Чути дзвін, знаємо де він” — чому “Дзвони Перемоги” стали проблемою для калушан?

На початку року, а саме 14 січня, на головній площі міста з’явилась унікальна конструкція — карильйон “Дзвони Перемоги”. Тоді це стало масштабною подією з потужним меседжем — Україна переможе у війні з російськими окупантами.  Проте, минув час і настрої калушан щодо карильйона змінилися…

Військові ЗСУ потребують коштів для автозапчастин

А саме 67 ОМБР у якій служить батько одного з наших журналістів. На цю мить зібрано 11 369 грн з необхідних 23 000. Давайте допоможемо закрити збір

Дякуємо, що цього місяця були з нами! Підписуйтесь на нас у соцмережах і будьте в курсі всіх новин Калуша!

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору