Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Два депутати Калуської міської ради склали мандат

Рішення про складання повноважень за особистими заявами затвердили на позачергової сесії Калуської міської ради.

Повідомляє Інформатор.

Цю інформацію підтвердив міський голова Андрій Найда у дописі в фейсбук. Повноваження склали депутати Калуської міської ради Володимир Тимків та Олександр Коваль. Обоє калушан захищають державу на передовій.

Про складання повноважень Володимиром Тимківим стало відомо ще 30 березня. Член партії “Народний Рух України” на власній сторінці у фейсбук повідомив, що складе депутатський мандат на екваторі каденції в користь співпартійця Святослава Федоришина. Ділиться, що про це раніше обговорювали у політичній партії ще на старті виборчої кампанії.

Натомість депутат політичної партії “Європейська солідарність”Олександр Коваль написав заяву в переддень засідання, що стало для багатьох несподіванкою. Зараз знаходиться на передовій і таке рішення прийняв для того, щоб більше сфокусуватись на військовій службі. Про це він поділився у своєму відеозверненні:

“Нещодавно я переглядав телефонну книжку і зрозумів, що до багатьох товаришів вже ніколи не зможу зателефонувати. Я втратив багато хороших друзів. Зараз на війні кожен солдат, кожен офіцер на вагу золота, в нашій армії не вистачає військовослужбовців. Тому я прийняв рішення далі продовжувати нести військову службу і своєю працею наближати нашу перемогу, яка 100 відсотків буде”.

Замість нього у склад міської ради зайде очільник комунального підприємства “Екоресурс” — Олександр Смолянський.

“Хочу побажати свому наступнику, а це є хороша правильна, порядна людина, мому товаришу, професіоналу своєї справи Олександру Смолнському працювати на благо нашого рідного міста Калуш”, — додає ексдепутат.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору