Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відбудеться благодійний стендап “Удачники”

Тріо львівських коміків прибудуть у Калуш для того, щоб зібрати кошти для аеророзвідки Української добровольчої армії.

Ділиться Інформатор.

“Удачники” — це благодійні стендап події, котрі названі в честь однойменного аеророзвідувального батальйону УДА. Організовує їх калушанин, який є одним з аеророзвідників батальйону — Влад Німак.

Більше про його роботу на фронті у інтерв’ю: “Я б замінив слово люди на слово окупанти” — інтерв’ю з калуським добровольцем Владом Німаком.

Влад ділиться, що калушани це дуже хороша аудиторія, тому повертається сюди з повторною програмою.

“Минулого разу на благодійній події “Удачники” ми зібрали чистими понад 8 тисяч гривень, що є доволі непоганим результатом. Кошти ми передали на підрозділ аеророзвідки УДА, а точніше на їхню банку моно. Також для нас великою честю є привозити в Калуш артистів з різних куточків України”, — ділиться організатор.

Ми були на минулій такій події, більше про це у матеріалі: Стендап “Удачники”: інтервʼю з коміками, жарти та розіграш воєнних предметів.

Цього разу публіку розважатимуть:

  • Богдан Вахнич — резидент “Stand Up battle club”, ведучий, лікар, русофоб, почесний житель міста Трускавець за версією Богдана Вахнича;
  • Антон Соколов — стендап комік з Дніпра, ведучий розлучень, сірий маргінал українського стендапу, а також ведучий подкасту “ЇС подкаст”;
  • Настя Сіль — комікеса зі Львова та діаспорянка з Канади. Співзасновниця проєкту “Ukrainian Stand Up Comedy”. Активно працює над поширенням української стендап комедії за кордоном виступаючи в Англії, Ірландії та Канаді розповідає про війну та життя в Україні!

Подія відбудеться 22 квітня, о 18:00 у закладі за адресою Підвальна, 4. Вхід — вільний донат від 150 гривень. Усі виручені кошти спрямують на підтримку аеророзвідки УДА.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору