Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все №7: кролики, вінтажні карти й копілки

Рубрика #продаєтьсявсе у якій ми вишукуємо різні цікавинки на барахолках нашого міста впевнено набирає обертів. На цьому тижні дуже цікава добірка, особливо, для поціновувачів всіляких вінтажних штучок. Що саме вдалося віднайти?

Розповідає Інформатор прямо зараз.

До речі, нагадаємо, якщо ви продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту kalush.informator@gmail.com і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Почнемо з потрібної в господарстві речі — копілки.

“Скарбнички для накопичення коштів цікавим способом, подобаються і дорослим і діткам. Для діток змінюємо розмітку на задній кришці”, — повідомляють нам в оголошенні

Ціна цих прикольних скарбничок коливається від 260 до 310 гривень.

Від наступного лоту в нас зашкалюють мімімі-метри. Просто гляньте на цих красунчиків! Коштують всього-на-всього 55 гривень (майже за безцінь)

“Вакциновані та пропоєні згідно з віком”, — запевняє продавець.

До речі, якщо у вас є такі ж самки — він готовий обмінятися. Третій лот — для поціновувачів вінтажу. Колекційний Морячок. Вартує він 800 грн.

“Фігурка, що зображує моряка в безкозирку з написом “Аврора”. Зроблено Полонським заводом Художньої кераміки в 1967 році. Статуетка у хорошому стані. Без тріщин та сколів. Розпис”, — каже власник.

А це не лот — це скарб і це просто неймовірна красуня, яку віддають задарма.

“Дівчинка, вік невідомий. Шукає сім’ю. Тимчасово підгодовується добрими людьми, підкинули невідомо хто. Ласкава, добра, грайлива, легко йде на контакт. Виконує команди такі як: лежати, сидіти та дай лапу”, — коментує автор оголошення.

Може хтось з вас саме шукає цю дівчинку?

Насамкінець залишити лот з присмаком “полунички” й вінтажу. Колода еротичних карт родом з 60-70 років минулого століття. Цінник відповідний — 1000 гривень.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору