Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як минули цьоготижневі заходи від “Чистих сердець”?

Перші дні травня були доволі продуктивними для калуських волонтерів.

Розповідає Інформатор, покликаючись на телеграм-сторінку організації.

Спершу, 3 травня, волонтери “Чистих сердець Калуш” провели зустріч з ВПО у Голинському ліцеї, де оцінили потреби внутрішньо переміщених осіб та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. В рамках проєкту “Комплексна підтримка людей в Україні, які постраждали від війни: психосоціальна, педагогічна та правова допомога дітям і дорослим” потребуючим надали юридичні консультації та контакти для подальшого спілкування на тему правової, педагогічної та психосоціальної допомоги.

Того ж дня психологині Євгенія Линник та Наталя Сербін організували тренінг для жінок ВПО та інших постраждалих від війни на тему: “Пізнання та шлях до себе”. Партнером цього заходу стала Угорська Екуменічна Служба Допомоги, яка свого часу долучалась до фінансування проєкту “Спільноти психологів Калуша”.

Вчора, 4 травня, волонтерки провели чергове заняття з дітьми до 3 років у дитячій кімнаті центру громадської організації. Психологині допомагали дітям із соціальною адаптацією в колі однолітків, а також стимулювали розвиток творчих навичок.

Чекаємо від ГО “Чисті серця Калуш” нових занять!

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору