Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все №10: звірята, шапка і педалі

В нас все по серйозному — рубрика #продаєтьсявсе сьогодні святкує ювілейний випуск — десятий. Нагадаємо, що тут ми збираємо не тільки те, що знайшли на барахолках нашого міста, але й те, що хочете продати або обміняти ви. Що опинилося в сьогоднішній добірці — 

Розповідає Інформатор.

Нагадаємо, якщо ви продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту kalush.informator@gmail.com і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Розпочнемо милотою. А саме в’язаними ведмежатами. Між іншими, вони вміють робити дещо, що не можуть інші іграшки:

“Самостійно сидить, має рухомі лапки. Одяг знімається. Додатковий комплект одягу у подарунок”, — розповідає авторка оголошення.

Ціна за такого красеня 500 грн.

Рухаємось від звірят іграшкових до справжніх. Оці милі кошенята шукають домівочку.

Залишилось дві дівчинки 1 місяць і тиждень. Їдять самі, до лотка навчені”, — кажуть хазяїни, тож покваптесь, якщо надумали взяти когось з них собі.

Цей лот з вигляду, мабуть, теж колись був котом, але ми не будемо загадувати. Проте, це доволі стильний аксесуар — шапка-вушанка замшева з натуральним хутром. Ціна питання 250 грн. Налізе на голову 55 розміру.

Четвертий лот в добірці… ні, це не дивний скейт, це підставка для ніг гітариста. Щоб не розтягувати зв’язки на ногах, зручно вмостити гітару собі на коліно і щоб нічого нікуди не ковзалося — це дуже хороший варіант за свої гроші. Ціна питання 280 грн. Майже що задарма.

Закривають добірку ці цікаві конструкції. Не лякайтеся, це не засоби для тортур, це поїлки для кроликів. Коштують вони всього лиш 15 грн/шт.

“Такі напувалки не розливаються і не перевертаються. Найкраще це може забезпечити ніпельна напувалка для кроликів, що кріпиться до бічної стінки клітини на висоті, зручної для вихованця”, — кажуть продавці.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору