Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Психологічний джавелін” для підлітків від Чистих Сердець

Благодійна організація запрошує підлітків у терапевтичну групу, де можна навчитись працювати зі своїми емоціями. 

Ділиться Інформатор, посилаючись на ГО “Чисті серця Калуш”.

У терапевтичній групі підлітки, віком 10-16 років, вчитимуться слухати та розуміти своє тіло, його сигнали та розпізнавати емоції, які затримуються всередині. Мета занять — полюбити себе таким, який ти є.

На терапевтичних заняттях підлітки зможуть відновити психологічний комфорт і гарне самопочуття, активізувати процеси саморегуляції власного організму, зменшити психоемоційну напругу в тілі, енергетично наповнитись, і, звісно ж, отримати підтримку в колі однодумців.

“Тут не потрібно відповідати чиїмось очікуванням і «тримати обличчя», тут нікого не закликають любити й бути «хорошим». Можна злитися, сумувати, плакати, радіти, сміятися. Можна відчувати до людей різні емоції, не боятися цього і бачити, як це відгукується в інших. Тут можна зосередитися на собі, а також допомогти цим самим один одному “побачити” себе, свої почуття і бажання.”, — пишуть на сторінці організації.

Захід відбудеться 3 червня, за адресою вул. Героїв України, 9А. Триватиме він з 12:00 до 14:00.

Проводитиме його Людмила Сторожук — психологиня, що практикує гештальт-підхід, арттерапевтка, психосоматолог, спеціаліст з біосугестивної терапії.

Форма для реєстрації.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору