Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

ДТП, московський патріархат і секс на зупинці — що ми читали навесні?

Весна минула дуже насичено. Понад 90 днів скандалів, інтриг, розслідувань, ДТП, кілька десятків культурних заходів та подій пов’язаних з нашими захисниками й полеглими Героями. Традиційно, в останній день сезону — підбиваємо підсумки.

Чим захоплювали (і шокували) новини у березні, квітні та травні, розповідає Інформатор.

Протягом весни нас прочитало понад 200 тисяч унікальних користувачів, на Ютубі також побільшало, нас вже понад 1800 підписників. Це продовжує тішити й нашій вдячності за вашу довіру до нас немає меж.

А тепер до найпопулярніших новин:

Березень 2023

На Калущині побудують міні-ГЕС?

19 березня, товариство з обмеженою відповідальністю “ЕКОЕНЕРГЕТИКА” мала намір провести зустріч із жителями Вигодської територіальної громади для ознайомлення із проєктом міні-ГЕС на річці Свіча. Проєкт мав всі шанси реалізуватися, анонс привернув увагу до теми. Проте, справа стала на паузу…

ДТП на вулиці Литвина

З розповідей очевидців стало відомо, що приблизно після 14:00 на вул. Литвина, 2 двоє автомобілів марки Volkswagen та (вірогідно) Ford зіткнулись, в результаті чого перша автівка перевернулась на бік, а друга отримала значні пошкодження бампера. Коли і як це сталося — пригадаймо у даному матеріалі.

“Водітель, зупенітесь!” — в суботу на калуських дорогах стане більше автобусів

Багато уваги привернула новина про те, що з 1 квітня відновлюється рух міського автотранспорту, що здійснює перевезення пільгових категорій населення до садово-городніх ділянок. Якими маршрутами курсуватимуть автобуси розповіли в матеріалі.

Квітень 2023

Квітень видався дещо “гарячішим”.

Мешканець Калуша покритикував Україну та запропонував СБУ знайти його

Чоловік, який назвався Святославом Вангелою, користуючись ненормативною лексикою, піддав критиці керівний склад адміністрації Президента, зокрема самого Володимира Зеленського, а також облив помиями українців загалом. Серед проступків панича — негативні висловлювання в сторону представників ЛГБТ.

На Об’їзній у Хотіні трапилась смертельна ДТП

27 квітня, близько 20:00 на Об’їзній дорозі в житловому масиві Хотінь сталась ДТП за участі легкового автомобіля та мотоцикла. Інцидент стався на відрізку дороги від церкви Святого Миколая до зупинки “Шахта” в Хотіні. Про причини й деталі розповіли “з перших вуст”.

Вирішення питання присутності московського патріархату в Калуші відклали на позачергову сесію

Вже не перший місяць довкола церкви на вулиці Грушевського, яка належить до конфесії московського патріархату, точаться публічні дискусії та вибудовується стратегія переходу на баланс нашої громади. Про один з етапів законної ліквідації рпц розповіли з зали сесії Міської ради.

Травень 2023

Прикарпатці здійснили статевий акт на території автостанції | Відео

Пара коломиян здійснила статевий акт неподалік кафе при в’їзді на автостанцію. Як це сталося — показали навіть на відео.

Мер Долини, рука Коломойського і скандальний завод в Облісках — що відбувається?

На сесії Долинської міської ради вже неодноразово поставало питання будівництва заводу на вулиці Обліски. Ця тема стала доволі скандальною на Долинщині, оскільки дані дії робляться всупереч волі та інтересів жителів громади, позиції депутатів і без дотримання законів України.

“Пам’ять про них не згасне ніколи!” — 76 Героїв отримали звання “Почесний калушанин” (посмертно)

Сімдесят шість Героїв України, які загинули захищаючи від російських загарбників нашу Державу, отримали звання “Почесний громадянин Калуської міської територіальної громади” (посмертно)

Давайте робити літо цікавішим — пишіть нам в редакцію й розповідайте про все що вас турбує 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору