Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Діти з числа вразливих верств населення Калуша зможуть безкоштовно відпочити у таборі

Зустріч з двома громадськими організаціями “Оксіджен Україна” та “Чисті серця Калуш” провели у форматі “круглого столу” на подвір’ї волонтерського хабу. Темою зустрічі стало літнє оздоровлення дітей.

Ділиться Інформатор, посилаючись на мера міста.

Громадські активісти з Івано-Франківська “Оксіджен Україна” займаються організацією літніх таборів для підлітків “Oxycamp”. Туди й планують залучити якомога більше дітей з числа ВПО та кризових сімей й забезпечити їм безоплатний відпочинок.

Табори Oxycamp заявили про себе ще у 2016 році. А вже сьогодні це великий колектив співробітників та волонтерів, які проводять таборування.

Відбулась домовленість про взаємодію щодо оздоровлення і дітей нашої громади. Для цього буде залучено необхідні служби, які допоможуть організувати охочих до відпочинку.

Також мер міста повідомляє, що вчора, 6 червня, відбулась зустріч із волонтерами “Чистих сердець”. Було окреслено тему прийому нової хвилі людей, яких евакуюють з Херсонщини, де ворог зруйнував Каховську ГЕС. ГО “Чисті серця Калуш” готові підкласти плече допомоги та вже розпочали акумулювання всіх необхідних ресурсів.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору