Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

УПЦ (мп), сметана і богатирі — що ми читали на цьому тижні?

На цьому тижні стрічка новин виявилась дуже насиченою. Особливу увагу приковували саме місцеві новини. Найпопулярніше за вашою читацькою версією ми зібрали в традиційну добірку. 

Ділиться Інформатор.

Біля церкви УПЦ (мп) у Калуші почали облаштовувати відпочинкову зону для містян

На озері, що біля храму вже розпочались роботи з облаштування благоустрою. На місці виконують роботи працівники комунального підприємства “Калушавтодор”. Вони розповіли, що на цій локації біля озера планується відпочинкова зона для містян.

Калуський міськрайонний суд арештував “мандрівника”

Обвинувачений порушив правила адміністративного нагляду і самовільно покидав місце проживання. 6 червня суд арештував обвинуваченого, який без відома та дозволу поліції вирушав у мандри.

У Калуському пологовому відділенні встановили новий рекорд

У Калуші новонароджений побив богатирський рекорд. Ділиться Інформатор, посилаючись на завідувачку пологового відділення.

Що можна придбати на Центральному калуському ринку? | Частина друга

Минулими вихідними ми зробили екскурсію Центральним ринком, щоб дізнатися, що там можна придбати й за скільки. Як бачимо, вам такий гайд сподобався не менше ніж нам. Тож…

Інформатор продовжив екскурсію.

П’яний водій на смерть збив велосипедиста: з’явились нові деталі

Нещодавно ми повідомляли про ДТП, внаслідок якої у Рожневі помер підліток. Поліція розповіла деталі.

“Зачекай… зачекай… і ще трошки…” — чому не працює світлофор на Проспекті?

Днями, в одній з наших соцмереж один з підписників звернув увагу щодо несправності світлофора на Проспекті Лесі України на пішоходному переході навпроти Ліцею №2. Ми вирішили дізнатися в чому справа і скільки ще чекати ремонту.

Чи готова Калущина приймати евакуйованих з Херсонщини?

Після підриву російськими окупантами Каховської ГЕС проводиться евакуація жителів населених пунктів, що знаходяться у зоні ризику затоплення місцевості. Чи готовий Калуський район для приймання цих людей?

“До вареничків” — скільки коштує сметана в Калуші?

Ми порівняли ціни на сметану 15% жирності у різних калуських маркетах. Скільки коштує цей кисломолочний продукт — читайте у матеріалі.

“Підступна літня погода…” — сьогоднішній суд над Віталієм Хемичем скасовано | Деталі (оновлено)

Усі, хто спостерігає за розвитком судового процесу щодо шахрайський дій калуського псевдоволонтера очікували продовження розгляду справи.

Проте, 6 червня, за кілька годин до суду стало відомо, що засідання не відбудеться у зв’язку з тим, що адвокат підсудного захворів.

Театр пісні “Гармонія” випустив власний кліп і присвятив його 80 десантно-штурмовій бригаді

Вихованці Центр Художньої Творчості дітей, юнацтва та молоді міста Калуша запропонували свій варіант пісні “Гуляли” козака Сіромахи. Інформатор поспілкувався з керівницею Зразкового театру пісні “Гармонія” Віталіною Липовською, щоб дізнатися деталі.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору