Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Мінерленд — початок!”: Сьогодні у “Мінералі” стартував перший заїзд дитячого інтерактивного табору

Днями ми анонсували масштабний оздоровчий табір для дітей, який Палац культури “Мінерал” спільно з ГО “Чисті серця” організували у Калуші. Відкриття відбулося доволі гучно й сотнями дитячих посмішок. Як це було?

Розповідає й показує Інформатор.

Сьогодні, 19 червня, о 11:00 у концертному залі Палацу культури “Мінерал” стартував дитячий літній табір “Мінерленд”. “Запалювала” на сцені у ролі ведучої відкриття, керівниця Палацу культури — Алла Терещенко.

Вона ознайомила дітей з непорушними правилами майбутнього табору, закликала бути максимально веселими, щирими й креативними! До вітань також долучились заступниця міського голови Надія Гуш, в.о. начальниці Управління культури, національностей та релігій Ольга Яковина та волонтерки ГО “Чисті серця” Марія Росоловська та Атаманчук Ольга.

Табір “Мінерленд” організували на заміну пришкільних таборів, які через зрозумілі причини функціонувати не будуть.

Популярність нового літнього табору підкріплюють цифри. За кілька днів до “Мінерленду” зареєструвалося 210 дітей віком від 7 до 13 років, з яких 100 дітей з вимушено переміщених сімей.

“Спільно з Аллою Терещенко ми організували неймовірний табір. В кожному заїзді буде понад 50 дітей, які тут не тільки відпочиватимуть, але й отримають нові знання та навички. 

Дякуємо всім хто долучився, за те, що не побоялися цього важкого процесу організації. Це є дуже клопітка робота”, — розповіла Марія Росоловська.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору