Інформатор Калуш

ТРЕШ

Директор “СВІСС КРОНО” прокоментував пожежу на підприємстві | Нові деталі

Генеральний директор компанії Анджей Зайонц повідомив, що пожежа на підприємстві “СВІСС КРОНО” у селищі Брошнів-Осада не спричинила жодних небезпечних викидів чи скидів.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Суспільне.

Нагадуємо, що в ніч на 30 червня жителі прилеглих вулиць до ТОВ «СВІСС КРОНО» вулиць у Брошнів-Осаді почули потужний вибух, та внаслідок пожежі, яка сталась на підприємстві, двоє людей отримали поранення.

4 липня на ТОВ “СВІСС КРОНО” свою роботу розпочала спеціальна комісія, у яку входять представники ДСНС, Державної служби України з питань праці, правоохоронних органів та Брошнів-Осадської селищної ради. Також 4 липня в Брошнів-Осадській селищній громаді відбулось позачергове засідання комісії ТЕБ та НС, на яке запрошували керівництво ТОВ “СВІСС КРОНО” для отримання пояснень та з’ясування обставин, які сталися на підприємстві.

Раніше ми повідомляли, що представник компанії не з’явився на засідання спеціальної компанії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

А вже сьогодні директор компанії дав відповідь:

Будь-яких пошкоджень технологічних ліній, що могли б призвести до наднормативних викидів чи скидів, не відбулося. Загрози для життя та здоров’я мешканців громади не було”.

“Наразі причину виникнення пожежі встановлюють. Працівників, які отримали травми внаслідок загоряння, госпіталізували. Їхньому життю нічого не загрожує”повідомляють у компанії.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору