Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Приємно усвідомлювати що це тільки початок” — як “Хаб 93” відсвяткував перший День народження

Менш як тиждень тому ми анонсували важливу для молодіжного життя нашого міста подію — День народження “Хабу 93”. Звісно ж, ми не могли оминути своєю увагою таких захід, тож завітали в гості й ділимось першими враженнями.  

Розповідає Інформатор.

На подію завітало доволі багато зацікавленої молоді та постійних учасників різноманітних заходів організованих у цьому просторі.

Родзинкою святкування був запис подкасту з рятувальником та громадським активістом Василем Фіцаком. Кожен присутній тут став ексклюзивним слухачем нового формату.

Враженнями про перше день народження, та планами на майбутнє поділилася засновниця “Хабу” Вікторія Перейма:

“Взагалі ця подія для нас пройшла у новому форматі, тому що ми записували перший епізод подкасту, першого сезону і він одразу був відкритим. Звичайно шо ми хвилювалися, але вся апаратура приїхала вчасно і ми змогли її напередодні затестити. Тому це окей.

Також в нас програмі ще була презентація того, що ми зробили за рік. За цей час ми провели приблизно 50 подій, а в наступному році у нас їх буде більше ніж 300. Оскільки ми беремо участь в програмі “Мріємо та діємо”, яка підтримується USAID, IREX та Молодіжною платформою. В нас буде 6 напрямків за якими залучаємо зовнішніх консультантів і будемо за цими програмами навчати молодь. Ці всі події будуть абсолютно безкоштовні.

Також в нас будуть визначені години роботи для молодіжного центру. Буде адміністратор, який тут буде на місці, тобто можна буде прийти й скористатися або інтернетом, або нашим стаціонарним ноутбуком, або проєктором. Ну типу всім, що тут є. Банально навіть можна буде прийти справити свої фізичні потреби. Бо в нас в місті є проблеми з громадськими вбиральнями.

Це перший рік і ми дуже надіємось, що він не останній. Тому буде старатися ставати кращими”.

“Приємно усвідомлювати що це тільки початок. Тож приходьте, розвивайтеся і робіть культурний двіж разом з нами”, — додав Святослав Кузів, івент-менеджер “Хабу 93”.

Незабаром Інформатор поділиться ексклюзивним матеріалом.

Тому — стежте 😉

Олег Кіндрацький
Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору