Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Зміни Калуша, ДТП і скандал з Укрпоштою — підсумки на екваторі липня

Ох і насиченим виявився тиждень, що минув. Багато авторських матеріалів захопили не тільки наш час, але й вашу увагу. Тож сьогодні тут ми зібрали найпопулярніші новини Калуша за останній тиждень.

Ділиться Інформатор.

На обʼїзній у Калуші знову трапилось смертельне ДТП, тепер за участі чотирьох автомобілів

11 липня, орієнтовно об 11 годині в мікрорайоні Хотінь зіткнулись чотири машини марок: Mercedes-Benz Vito, Mazda 6, Peugeot, Nissan Leaf. На жаль, є загиблі. Деталі в матеріалі.

У Калуші замінували супермаркет

Нещодавно в нашому місті замінували один із супермаркетів “Гостинний Дім”. Перевірку здійснювали в обох. Деталі зібрали для вас в матеріалі.

На вулиці Підвальній у Калуші з’явились загадкові кільця з шутером

Прогулюючись вулицею Підвальною можна помітити встановлені загадкові кільця на пішохідній зоні, вздовж автодороги до сторони Калуського ліцею №3. Що це таке та чим слугуватиме?

“Скандальні посилки” — що не так з Укрпоштою в Калуші?

Нещодавно у соцмережах розгорівся скандал щодо працівників одного з відділень Укрпошти в Калуші, які обкрадають посилки, підкидаючи всередину упакування мотлох. Розслідував Інформатор.

У Калуші завершують будівництво безпечного пішохідного переходу

Нарешті біля Ліцею №3 з’явився безпечний пішохідний перехід. Ділимося ексклюзивними деталями.

(не)палити чи (не)вейпити: що думають калушани? | Опитування

Сьогодні з подачі Верховної Ради в Україні в дію вступили оновлення до антитабачних законів, через які тепер не можна палити в громадських місцях не тільки цигарки, але й електронні девайси. Про це ми писали у матеріалі: “Електронні прирівняні до звичайних” — в Україні почали діяти нові закони проти паління.  Проте, Інформатор на цьому не зупинився.

Тож ми вийшли в місто й запитали калушан, що вони думають про нові заборони й штрафи, а також як ставляться до паління загалом.

Що робити, якщо силоміць ведуть до ТЦК: покрокова інструкція

Адвокати розповіли, як реагувати та діяти, якщо вас силою ведуть до ТЦК.

В центрі Калуша реорганізують дорожній рух? | Нова схема пересування

14 липня, стало відомо про зміну схеми організації дорожнього руху для розвантаження вулиці С. Бандери та створення додаткових паркувальних місць на вул. Франка, Шевченка, Січинського. Таким чином планується вирішити проблему з проїздом на вул. С. Бандери.

Калуш: 90-ті й сьогодні — ретроспектива у фото

В когось ці фото можуть викликати ностальгію за минулими часами, в когось шок, що таке колись справді було, а в когось обурення, злість і репліки на кшталт — “розвалили/знищили місто”. Однак, якщо розібратися, то все-таки зміни — не так вже й погано. Сьогодні ми натрапили на унікальні фото рідного міста у спільноті Калуш. 1990-ті і дальше, а тоді вирішили пройтися кількома локаціями й порівняти їх. Що з цього вийшло Ділиться Інформатор.

Ексклюзивні кадри наслідків негоди у Калуші | ВІДЕО

Провівши рейд вулицями міста Інформатор виявив значні підтоплення навоколорічкових та навіть центральних районів міста. Зібрали все у репортажі.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору