Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Сидіти на двох стільцях більше не вийде” — WORK.UA внесло ще 200 міжнародних компаній у санкційний список

Днями найбільший сервіс пошуку роботи в Україні припинив співпрацю з низкою компаній, які досі працюють на території сусідньої країни-терориста. Уже в другий санкційний список увійшли ще 200 компаній. 

Ділиться Інформатор, посилаючись на ресурс WORK.UA.

Нагадаємо, що 10 серпня, вони припинили надання послуг компаніям та брендам, що не вийшли з російського ринку та розірвали з ними усі контракти на суму понад п’ять мільйонів гривень на рік. Також вони закликали інші бізнеси та людей зробити важливий крок — відмовитись від будь-якої співпраці з ними.

Цього разу до списку приєдналися такі компанії:

“Work.ua викреслює ці та інші бренди з переліку клієнтів і відмовляється від їхніх вакансій та грошей, бо гідність не продається. Ми будемо й надалі перевіряти та блокувати компанії, які продовжують сидіти на двох стільцях. 

Також ми закликаємо працівників з цих компаній написати заяви про звільнення та знайти роботу в компаніях, які справді підтримують Україну. Зараз роботодавці активно шукають кваліфіковані кадри й розмістили на сайті 100 тисяч вакансій. Тож ви точно знайдете своє місце в гідній компанії, яка не торгує людяністю” — зазначили представники інтернет-ресурсу.

У WORK.UA впевнені, що відмовитися від співпраці з країною-вбивцею можливо:

“Не варто захищати чи виправдовувати вищезгадані бренди, посилаючись на складні процедури та рішення в європейських офісах. Є ті, у кого вийшло! Адже ми знаємо приклади відповідальних бізнесів, для яких неприпустимо працювати з країною-вбивцею, — McDonald’s, Henkel, EPAM, Airbnb, Apple, Booking, H&M, IKEA, Netflix та інші.

У своєму маніфесті ми закликали інші бренди та українців відмовитися від будь-якої взаємодії з компаніями, що не вийшли з російського ринку. Бо маємо розуміння — на податки, які вони платять на росії, виготовляються ракети, що летять нищити нас, наших дітей і міста“, — додали вони.

Вас також може зацікавити: “Шукаєш роботу? Тобі сюди! — понад три десятки свіжих вакансії у Калуші

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору