Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Нагий чоловік, мільйони на бруківку й перевернуте авто” — що ми читали у вересні | Підсумки місяця

"Нагий чоловік, мільйони на бруківку й перевернуте авто" — що ми читали у вересні | Підсумки місяця

Перший осінній місяць виявився не таким насиченим на події, як минулий, але напротивагу більше трешовим. Зараз зрозумієте чому…

Розповідає Інформатор.

У вересні сайт Інформатора відвідали понад 70 тисяч нових читачів, загалом наші новини прочитали —  520 196 разів, а всього було написано понад 360 новин. Ще однією радістю стало розширення нашої YouTube спільноти — Інформатор Калуш перетнув позначку у 2201 унікального підписника.

А так виглядає ТОП-10 найчитаніших новин:

Скільки заробляє директор Калуської міської поліклініки?

В цьому місяці ми подали до міської ради запит, що стосується заробітніх плат та премій директорів комунальних підприємств, очільників управлінь, міського голови, його секретаря та заступників, а також — голови виконавчого комітету. Проте, наразі отримали не всю інформацію. Найпопулярнішою серед опублікованих статей на тему заплат, виявилась про очільника КНП “КАЛУСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ” КМР.

“Гола перерва”: у Калуський ліцей увірвався невідомий чоловік | ВІДЕО

14 вересня у Калуському ліцеї №3 під час навчального процесу до школи потрапив невідомий чоловік. Опинившись у одному з навчальних класів, він почав роздягатися. Офіційний коментар та деталі зібрали в матеріалі.

“Черги, штрафи і перехід до Нафтогазу” — чому в Калуші з’явилися агресивні в “газконторі”?

Дізнавалися чому на початку місяця в “Клієнтському просторі” на вул. Винниченка була багато обурених калушан.

Силует в медичній масці: що відомо про руйнування банкоматів у Калуші?

В ніч проти 10 вересня кілька банкоматів міста були пошкоджені. Відомо, що постраждали мінімум 4 банкомати в різних районах Калуша. Для того, що дізнатися деталі ситуації Інформатор звернувся до правоохоронців Калуського відділку поліції за коментарем. Більше у матеріалі.

Калушанка збудувала споруду на ділянці, що перебуває у власності міської ради

31 серпня до Калуського міськрайонного суду було скеровано обвинувальний акт стосовно 40-річної калушанки, яка здійснила самовільне будівництво капітальної споруди всупереч встановленому законом порядку. Тут розповіли про наслідки таких дій.

“Солодощі зради” — чи купують в Калуші підсанкційні продукти? | ОПИТУВАННЯ

Попри заяви про скорочення свого бізнесу, припинення виробництва своєї продукції й рекламної діяльності, компанії PepsiCo та Mars продовжують працювати у рф: сплачують податки до її бюджету, тим самим підтримуючи економіку країни-агресора. Ми розпитали калушан, чи знають вони, що входить до переліку “солодощів зради”.  Та чи купуватимуть вони продукцію міжнародних спонсорів війни й надалі?

Два Renault не розминулись на об’їзній у Калуші | ФОТО

11 вересня, близько 17:00 на перехресті вулиць Добрівлянська та Львівська сталася дорожньо транспортна пригода за участі двох автомобілів Renault. На місці події Інформатор зафіксував не тільки два екіпажі патрульної поліції, які прибули на місце ДТП, а й деталі автопригоди.

На Шкільній у Калуші розпочали класти бруківку за майже 1,5 мільйона гривень

Кілька тижнів тому на одній з внутрішньобудинкових вулиць міста розпочався ремонт пішохідної зони. Як, за скільки й хто — дізнавався Інформатор.

“Як у пустелі” — що з дорогою у Яворівці, Ріп’янці та Мислові? | ФОТО

Нещодавно Інформатор відправився у дорогу, щоправда — недалеку. Ми побували у кількох селах Калуського району — в Яворівці, Ріп’янці та Мислові. У якому стані дороги, капітальний ремонт яких проводився ще у 90-тих?

Якими контрацептивами користуються калушани? | Опитування

26 вересня, в день коли світ відзначає День контрацептивів, покликаний розширювати інформаційну обізнаність населення щодо видів контрацепції та їх користі для здоров’я, ми вирішили дізнатися які види контрацепції знають калушани і якими користуються.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору