Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

З Тужилова і Сівки-Калуської передали допомогу захисникам

Тужилів і Сівка-Калуська передалаи допомогу захисникам

У селах Калуської громади продовжують підтримувати захисників на фронті . Цього тижня допомогу передавали з сіл Тужилів і Сівка-Калуська.

Про це пише Інформатор.

Тужилівська громада передала продукти харчування, а захисникам, які задіяні у ремонті техніки, — куртки і штани.

“За те, що можемо допомагати і працювати,— дякуємо за спільну діяльність: колективу нашого швейного цеху, які передали на потреби армії 5000,00 грн та “Калуським бджілкам” за крупи. Олександра Юрчишин — дякую за доставку”, — йдеться у дописі.

А у Сівці-Калуській розповіли про витрачені 54 500 гривень. Як повідомив староста Василь Тимчишин, за ці кошти придбали колеса до автомобіля, планшет, плащі та термобілизну і ще чимало різного, що дуже потрібне воїнам.

“Також для наших військових було надано благодійно містером Раймондом, за сприяння Урус Марії, тепловізор вартістю 100 000 грн, два планшети, дві сітки маскувальні і п’ять пар берців всесезонних. Ігор Олійник з Польщі передав два пакети кави, щоб наші військові могли зігрітися. Також були донати (більше 20 000 тисяч гривень) від наших односельчан з-за кордону. Дякую всім за таку працю. Працюємо так і надалі до перемоги. Слава Україні!” — додає староста.

Війна триває і навіть найменший донат — це важливо. Тому Інформатор пропонує також перелік актуальних на сьогодні зборів, які проводять калуські волонтери.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору