Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Є проблема — нема проблеми: на Об’їзній у Калуші на дорозі з’явилася розмітка

Є проблема — нема проблеми: на Об'їзній у Калуші на дорозі з'явилася розмітка

Коли про якусь проблему забути, то з часом може виникнути помилкове відчуття, що вона вирішилась. Доки хтось знову про неї не згадає, або навіть постраждає. У вересні наша редакція вчергове звернула увагу на вулицю Об’їзну, ями та відсутність розмітки. Сьогодні — підбиваємо підсумки.

Ділиться Інформатор.

Нагадаємо, що 19 вересня близько 20:00, під час вечірньої негоди журналіст нашої редакції, на власному авто, щоб уникнути зіткнення з зустрічним автомобілем, зманеврував по зіпсованому шматку дороги на вулиці Об’їзній, після чого почув гучний вибух у задній частині авто. В результаті через наїзд на яму було зіпсовано два колеса. Про пригоду ми розповіли у матеріалі: “Мені, як водієві, дуже важлива моя безпека”.

Вже 29 вересня ями були ліквідовані за допомогою ямкового ремонту. Це ми зафіксували у матеріалі: “Як це нема?” — на Об’їзній залатали ями на проблемному відрізку | ФОТОФАКТ. Тоді ж ми звернули увагу на те, що по всій відновленій дорозі відсутня розмітка.

Наразі, вчора, 12 жовтня, було зафіксовано, що тепер там з’явилася розмітка. Нагадаємо, що вулицю Об’їзну відремонтувала компанія “ПБС” в  рамках програми “Велике будівництво” ще у 2018 році й відтоді ремонтні роботи там не відбувалися.

Ділимося світлинами, які це підтверджують:

Якщо ви бачите проблему у місті — розповідайте про неї нам 😉

Остап Микитюк
Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору