Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Зарплата мера, відтворення ДТП і базарний туалет” — про що ми читали найбільше цього тижня?

Сьогоднішні підсумки тижня вийшли дуже екстравагантними. Такої концентрації трешу й абсурду, мабуть, в цьому році у підсумках не було. Але… колись це мало статися 😉

Ділиться Інформатор.

ТОП-10 цього разу має такий вигляд:

Скільки заробляє міський голова Андрій Найда?

Гроші, це те, що цікавить усіх. Вірогідно тому одним з найпопулярніших матеріалів тижня, що минув, став моніторинг зарплат міського голови Калуша. Більше у самій статті.

Скільки заробляє мер Калуша

На Калущині під час демонтажу труби загинув чоловік | Що відомо?

Минулого тижня, 8 жовтня у Долині під час виконання робіт помер один з комунальників. Деталями ділиться Інформатор у матеріалі.

На Калущині під час демонтажу труби загинув чоловік | Що відомо?

У Завої сьогодні вранці загинула 69-річна жінка

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку поступило 13 жовтня, о 09.59. Через 39 хвилин вона була ліквідована. Але у будинку загинула жінка 1954 року народження. Пожежа виникла у селі Завій Новицької територіальної громади.

Загинула жінка у Завої

Туалет за 100 тисяч гривень на Муніципальному ринку?

У червні відбувся тендер на ремонт туалету на Муніципальному ринку в Калуші. А сьогодні стало відомо, що там планують зносити вбиральню. Чи про одне й те саме приміщення йдеться? Інформатор дізнавався деталі справи.

9-річний хлопчик з Петранки пішов на дитячий майданчик — і загинув. Винних немає?

У березні цього року в Петранці загинув 9-річний хлопчик. Минуло пів року, а винних так і не знайдено, а сама водойма досі є небезпечною для інших дітей.

Дві сусідки і мерія. У Калуші — гаряча суперечка… через двері

Калушанка вимагає демонтувати тамбурні двері у під’їзді. Їх встановила сусідка. В обох на те — свої аргументи. І завели вони їх аж у міську раду. Інформатор побував на засіданні адміністративної комісії та з’ясував подробиці.

“Вакцинуватися до настання епідемічного періоду” — Міська поліклініка опублікувала перелік наявних вакцин

В період із жовтня по квітень діти хворіють на інфекційні або вірусні захворювання в середньому 7-8 разів. Вакцину радять робити до настання епідемічного періоду, щоб захистити організм від інфекцій. Ділимось актуальною інформацією про наявні у Калуші вакцини.

На в’їзді в Калуш — відтворення ДТП. Об’їзна — тимчасово перекрита (ОНОВЛЕНО)

З озвученої поліцією інформації виглядало на те, що йдеться про аварію, яка трапилася у липні цього року. Тоді в межах мікрорайону “Хотінь” зіткнулись чотири машини. В аварії загинула жінка. Ще четверо людей отримали ушкодження. Утім згодом, в поліції уточнили, що відтворюють події іншої автопригоди. Якої саме — не уточнили. Перекритою була ділянка від кільця у Підгірках до повороту на “бетонку”.

Нічна ДТП на площі Героїв в Калуші | ВІДЕО

13 жовтня, о 22:29 біля поруч з зупинкою “Баня” водій не розібрався у ситуації на дорозі. В результаті чого постраждало не тільки його авто. Деталі та відео з місця пригоди зафіксували наші журналісти.

«Є великі претензії до якості». Спортивний майданчик біля ліцею №10 уже потребує ремонту

Нове футбольне поле зі штучним покриттям добудували коштом субвенції з державного б’юджету. Повна вартість робіт — 2 437 072,09 грн.

Зараз виконавчий комітет Калуської міської ради мав би прийняти технічне рішення про передачу виконаних робіт. Але керівництво ліцею №10 цих актів, ймовірно, не підпише. Чому? Читайте у матеріалі.

Є великі претензії до якості робіт

Остап Микитюк 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору