Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Соціальна, медична і психологічна допомога” — у Калуш приїде мобільна медична бригада для ВПО

"Соціальна, медична і психологічна допомога" — у Калуш приїде мобільна медична бригада

Вже завтра до Калуша навідається мобільна медична бригада ГО “Première Urgence Internationale”, яка надаватиме консультацію та допомогу вимушено переміщеним особам, які проживають в Калуші. 

Розповідає Інформатор.

У вівторок, 24 жовтня, біля волонтерського центру ГО “Чисті серця Калуш” відбудеться зустріч з мобільною медичною бригадою “Прем’єр Уржанс Інтернасьональ”.

Прийматиме вона з 11:00 за адресою Героїв України, 9А. У складі команди будуть лікар загальної практики, медсестра, психолог та соціальний працівник.

“Лікар загальної практики буде проводити огляд пацієнтів, виписувати необхідні ліки. У нас також буде можливість зробити кардіограму та провести аналізи на рівень цукру. Ми пропонуємо безкоштовну видачу ліків, які призначає лікар. Якщо ми не матимемо необхідних препаратів, ми зможемо привезти їх на наступний візит, якщо вони є у нас на складі”, — діляться волонтери “Чистих сердець”.

Також вони розповіли, що психолог проводитиме підтримуючі консультації як для дітей, так і для дорослих. А соціальний працівник буде готовий допомогти визначити інші потреби людей та надати допомогу з перенаправленням в інші установи та організації. Він надасть допомогу з відновленням документів, звернень та іншого.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору