Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Хемич мобілізувався у частину, де командиром є калушанин?

Хемич мобілізувався у частину, де командиром є калушанин?

Можливо, це збіг обставин та імен. Але виглядає на те, що вибір військової частини — не випадковий.

Ділиться Інформатор.

Нагадаємо, що чоловіка, схожого на Віталія Хемича, учора ввечері бачили в Києві і навіть намагались його сфотографувати. Чоловік, помітивши це, пішов геть. Він був у товаристві з невідомою дівчиною.

У Калуському суді, де понад рік розглядають справу про обвинувачення Віталія Хемича у привласненні понад мільйона гривень, було названо номер військової частини, де перебуває калушанин. Тож, з відкритих джерел Інформатору стало відомо, що йдеться зокрема про частину А4247, яка входить до складу 243 окремого батальйону ТРО. Це — Київ.

Серед командирів цієї частини є майор Володимир Максимів. За його підписом у червні цього року видана подяка громаді селища Ліплява:

А на сторінці 243 окремого батальйону у Facebook у дописі за 2 жовтня про нагородження військових на світлинах калушани можуть впізнати свого земляка. Його звати Володимир Максимів. І це — військовий із чималим бойовим досвідом та репутацією.  Тож, ймовірно, саме під його керівництвом Віталій Хемич мав би перетворитися із псевдоволонтера у воїна-захисника.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору