Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Сільська дорога біля Площі Героїв?” — в якому стані провулок між Дзвонарською та Цеглинського? | ФОТОФАКТ

"Сільська дорога біля Площі Героїв?" — в якому стані провулок між Дзвонарською та Цеглиньского? | ФОТОФАКТ

Зовсім поряд біля центральної площі нашого міста, у провулку, яким щодня їздить кілька десятків автомобілів поступово зовсім зникає дорожнє покриття. Нещодавно у матеріалі Центральні “американські гірки” — що відбувається з дорогою у провулках Калуша? | ФОТО, ми розповідали про частину ближчу до вулиці Дзвонарська.

Сьогодні Інформатор показує частину зі сторони Цеглинського.

Направду, порівняно з частиною, про яку ми писали у минулому матеріалі, дороги тут практично не залишилось. Поміж тонкими смужками старого асфальту тут в основному просто грунтове покриття.

Час від часу на цю дорогу скидають будівельні відходи, але це мало допомагає. Коли випадає дощ чи сніг, тут робиться болотяна каша.

Окрім автомобілів, які весь час заїздять чи виїздять з приватної парковки, також тут ходять місцеві мешканці, серед яких і молоді мами з колясками.

На цьому фото можна помітити цегляний насип для автомобілістів, щоб можна було виїхати з болота на залишки асфальту. Але такий лайфхак не дуже допомагає.

Загалом, цей провулок не знаходиться у приватній власності. Проте, й місто про цей шматок міжбудинкового полотна зовсім забуло…

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору