Інформатор Калуш

ТРЕШ

Погостювали і… прихопили скутер. Калушанин попався на крадіжці

Погостювали і вкрали скрутер

У Калуші суд оштрафував чоловіка, якого спіймали на крадіжці скутера. Він зі знайомою прийшов у гості, а після щедрого частування “подякував” господарям крадіжкою їхнього скутера.

Деталі справи розповідає Інформатор.

Про підсудного відомо, що він уже мав проблеми з законом — притягався до відповідальності за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. На момент скоєння злочину офіційно був безробітним, але підпрацьовував водієм-експедитором. Відомо, що брав участь у бойових діях в лавах ЗСУ, є батьком чотирьох неповнолітніх дітей.

У серпні цього року чоловік прийшов у гості до сусідки своєї подруги. Подружжя гостей прийняло: разом випили. Через три години вони розпрощалися та розійшлися. А ще через годину чоловік повернувся, бо перед тим побачив на задньому дворі скутер. Без зайвого шуму він витягнув транспортний засіб та відкотив його додому. Відтак — спершу “заховав” скутер у кузові свого автомобіля, а наступного дня відвіз на одну з автостоянок міста.

Згідно висновку експерта, вартість викраденого скутера на момент вчинення кримінального правопорушення становила 14 401 грн. Калуський міськрайонний суд, зваживши на всі нюанси справи ухвалив призначити покарання у вигляді штрафу — 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору